VISER MUSKLER: Bieber på scenen under Fashion Rocks 2014 i New York. Foto: Scanpix.
VISER MUSKLER: Bieber på scenen under Fashion Rocks 2014 i New York. Foto: Scanpix.

Justin Bieber ber om unnskyldning

– Jeg var arrogant og innbilsk, sier Bieber i en åpenhjertig privatvideo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jeg vil lage en video fordi jeg vil uttrykke hvordan jeg føler det akkurat nå, sier Bieber til fansen i en ny, åpenhjertig filmsnutt som ble delt på Youtube.

Nervøs på talkshow

Justin Bieber gjestet Ellen Show med Ellen DeGeneres på onsdag, og var tydelig nervøs under sendingen. Nå forklarer ungpikeidolet hvorfor.

– Jeg var nervøs fordi jeg er redd hva folk tenker om meg. Det er lenge siden jeg har vært i rampelyset, og jeg ville ikke virke arrogant eller innbilsk, slik jeg har vært det siste året, forteller Bieber i filmen. 

Usikker på seg selv

20-åringen har hatt et rykte på seg for å være en arrogant og usjarmerende fyr den siste tiden, og dette bildet av seg selv vil han gjerne endre.

– Jeg er ikke den jeg har prøvd å være. Man later ofte som man er noen andre enn den man er når man vil skjule sine ekte følelser. Det var helt klart noe som foregikk inni meg, sier han.

Tøff oppvekst

Bieber forklarer videre at det ikke er bare bare å vokse opp i den tøffe bransjen, og at han rett og slett føler seg usikker. Det er vanskelig å vokse opp generelt, sier han til fansen i beklagelsesvideoen.

– Jeg vil bare at folk skal vite hvor mye jeg bryr meg. Men det som har skjedd har skjedd. Jeg vil bare vise folk en bedre versjon av meg selv og være ydmyk og snill, avslutter han.