KAN GÅ GRATIS: Real Madrid ønsker at David de Gea skal gå ut kontraktstiden på Old Trafford før han kommer tilbake til Spania.
KAN GÅ GRATIS: Real Madrid ønsker at David de Gea skal gå ut kontraktstiden på Old Trafford før han kommer tilbake til Spania.

Fotballryktene:
– Real Madrid vil hente United-stjerne gratis

Og Liverpool ser på erstattere for Steven Gerrard.

Det kribler i hele kroppen. Du må sjekke internett med jevne mellomrom gjennom hele døgnet.

Våkner du om natten, så må du inn for å sjekke.

Det er sånn livet er når det bare er dager igjen til Deadline Day.

Hvilke spillere blir koblet til akkurat din klubb i dag? Her er dagens samling av overgangsrykter.

Onsdag begynte det å gå rykter om at Manchester United var i ferd med å få David de Gea til å signere en ny femårskontrakt. Men det er et veldig stort skjær i sjøen. Og det heter Real Madrid. De Gea har tidligere uttalt seg om sin hjemlengsel til den spanske hovedstaden, og det har vært rykter om at Real Madrid ønsker å hente ham til sommeren. Men nå kan The Telegraph fortelle at spanjolene har lagt en snedig plan, som ikke involverer en femårskontrakt med Manchester United. Real Madrid har nemlig kommet frem til at de fint kan klare seg med Iker Casillas og Keylor Navas i halvannen sesong til. Tanken er derfor at de Gea skal gå ut kontraktstiden på Old Trafford, og så trenger Real Madrid bare å dekke flyttekostnadene for keeperen når han flytter hjem som bosmanspiller.

Nick Powell ble hauset opp som Englands største midtbanetalent da Manchester United hentet ham fra Crewe Alexandra i 2012. Han scoret i Premier League-debuten sin samme høsten, men siden den gang har det blitt lengre og lengre mellom hver gang han har skapt overskrifter. Denne sesongen har han vært på lån til Leicester, men revene har ikke hatt bruk for ham og har nå avsluttet lånet. Men Hull-manager Steve Bruce tror han kan få det beste ut av 20-åringen, og vil hente ham på lån ut sesongen, skriver Daily Mirror.

Med Martin Ødegaard på kontrakt, så har ikke Real Madrid behov for å gjøre Javier Hernandez' utlån permanent til sommeren. Dermed må den meksikanske erten dra tilbake til Manchester United når sesongen er over. Men det er slett ikke sikkert at han blir værende der. For nå vil Lazio hente angriperen til Italia, og United skal ikke være vanskelig å be dersom de får en god kilopris for erten, skriver Daily Star.

Følg utviklingen på overgangsmarkedet i vårt livesenter

Manchester United-manager Louis van Gaal har uttalt at det ikke blir noen store kjøp på Old Trafford i januar. Men samtidig har han vært svært misfornøyd med midtforsvaret sitt denne sesongen. Og nå skal han ha tatt affære. Daily Express skriver at et bud på nærmere 380 millioner kroner er sendt med brevdue til Borussia Dortmund. Og selvsagt er det Mats Hummels United ønsker i retur.

Manchester United skal angivelig ha gjort et forsøk på å stjele Juan Cuadrado foran nesen på Chelsea. De skal ha matchet londonklubbens økonomiske tilbud, og krydret overgangen med Adnan Januzaj på lån ut sesongen. Men samtalene mellom Chelsea og Fiorentina har pågått så lenge at det ser likevel ut til at kolombianerens mest trolige destinasjon er Stamford Bridge. Og ifølge Daily Mail er Chelsea nå i ferd med å kvitte seg med André Schürrle. Og får Chelsea 300 millioner kroner for tyskeren – enten fra Wolfsburg eller Borussia Dortmund – så går de i pluss på overgangen.

Og Fiorentina skal allerede ha sett seg ut hvem de vil ha som erstatter for Cuadrado. De vil nemlig hente koreaneren Lee Chung-Yong fra Bolton. Lee har slitt med skader denne sesongen, men er kontraktsløs til sommeren og blir derfor en billig mann for Viola. Men Daily Mail skriver at de får kamp av Stoke.

Tottenham-fansen kan kanskje få en litt forsinket julegave. For Paris Saint-Germain ønsker å hente Emmanuel Adebayor. Men alt som virker for godt til å være sant, er som oftest det. Så det handler bare om et lån ut sesongen. Men de pengesterke franskmennene er villig til å ta på seg å betale ukelønnen til togoleseren ut sesongen, skriver The Telegraph. Det betyr trolig at PSG åpner for å selge Ezequiel Lavezzi og/eller Edinson Cavani før overgangsvinduet stenger.

Men Spurs kan trolig se langt etter å få Jackson Martinez som erstatter for Adebayor. Kolombianeren skal ha gitt beskjed til agenten sin om at han overhodet ikke er interessert i å spille for Tottenham, Liverpool eller Everton. Da vil han heller spille for en klubb i Serie A, skriver Daily Express.

Spillere som forlater Tottenham for Arsenal blir sjelden veldig populær på White Hart Lane. Det kan helt sikkert Sol Campbell skrive under på. Nå er det en ny Spurs-stjerne som vurderer å ta den korte turen til Emirates Stadium. Hugo Lloris har ikke lagt skjul på at han ønsker å spille i Champions League, noe han gjorde da han var i Lyon. Og i Arsenal vil han være garantert dette. L'Equipe skriver at den franske landslagskeeperen nå vil prøve seg i blant de beste igjen, og at Arsene Wenger veldig gjerne vil ha ham.

Wenger skal også ha bestemt seg for å hente venstrebacken Jose Luis Gaya fra Valencia. Real Madrid og Barcelona skal begge være interessert i 19-åringen, men ingen av dem skal ha vært interessert i å betale utkjøpsklausulen på 140 millioner kroner. Det skal imidlertid Wenger være, skriver Daily Express.

Det virker ikke som om Liverpool kommer til å gjøre så mye i dette overgangsvinduet. Men det betyr ikke at manager Brendan Rodgers har tatt helt ferie fra spillermarkedet. Daily Star skriver at Rodgers er blitt veldig interessert i Hannover 96. Noen år for sent for Moa og Henning Hauger, men han har sett seg ut to karer han godt kan tenke seg i Liverpool neste sesong. Midtbanespillerne Lars Stindl og Leonardo Bittencourt er spillerne som skal erstatte Steven Gerrard og Lucas Leiva

Men det er en annen kar som skal være Rodgers' drømmeerstatter for Gerrard. Nemlig Atletico Madrids Koke. Rodgers skal være så interessert i 23-åringen at han skal være villig til å utløse utkjøpsklausulen i kontrakten hans på 450 millioner kroner, skriver Daily Star. Så spørs det da om Koke vil bytte ut garantert Champions League-fotball med torsdagsfotball i Europaligaen.

Følg utviklingen på overgangsmarkedet i vårt livesenter

Swansea har allerede solgt Wilfried Bony til Manchester City. Nå kan Bafetimbi Gomis også forsvinne fra Liberty Stadium. West Ham skal ha bydd nærmere 90 millioner kroner for franskmannen, som har scoret ett mål i Premier League denne sesongen, melder The Sun.

Da er det kanskje ikke så rart at Swansea nå har kastet seg inn i kampen om Blackburn-spissen Rudy Gestede. Crystal Palace har allerede fått nei til et bud på rundt 40 millioner kroner for benineren. Blackburn vil ha minst 60 millioner kroner for 26-åringen, som scoret da Blackburn sendte Swansea ut av FA-cupen i helgen, skriver Daily Mail.