Neymar ble Barcelonas helt i høydramatisk seier over Atlético Madrid

Målfest, røde kort og bisarresituasjoner. Cupkampen hadde det meste.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Atlético Madrid-Barcelona 2-3

Saken oppdateres med høydepunkter.

Barcelona gikk seirende ut av en fyrverkeri av et fotballkamp på Vicente Calderon.

Kampen var i fistel omtrent fra Fernando Torres scoret da kampen bare var noen sekunder gammel til da 90 minutter var over.

For denne kampen hadde det meste.

Vakre mål, rotete mål, straffer som ikke skulle ha vært, straffer som kanskje skulle vært og rødt kort i pausen. Til og med en spiller (Jordi Alba) som ble felt av linjedommerens flagg, mens en annen (Arda Turan) kastet skoen sin på samme assistentdommer.

Og så skal man ikke å glemme de fem målene. Barcelona scoret flest, og med 1-0 fra det første oppgjøret vant katalanerne 4-2 sammenlagt og gikk videre til semifinalen i Copa del Rey.

Scoringsbonanza

Men det var Fernando Torres som åpnet ballet da han utnyttet en tabbe av Javier Mascherano med en strålende enkeltmannsprestasjon og ga Atlético ledelsen.

Åtte minutter senere utlignet Neymar etter et strålende forarbeid av Luis Suárez.

Halvtimen var spilt da Atlético Madrid fikk straffespark etter en forseelse som skjedde utenfor 16-meteren. Raul Garcia var nådeløs og ga vertene ledelsen igjen.

Før pause rakk João Miranda å score selvmål før Neymar ga Barcelona ledelsen.

Røde kort

Temperaturen steg utover i kampen, og da lagene gikk til pause eksploderte det. Fernando Torres og Neymar var i tottene på hverandre, men flere av lagets spillere var involvert.

For en kokte det imidlertid over - Gabi kom aldri på banen igjen etter pause, han fikk nemlig rødt kort i pausen.

Det gjorde det ikke lettere for Atlético Madrid som ble stadig mer frustrerte. Arda Turan var heldig som slapp det  røde kortet da han kastet skoen mot assistentdommeren, selv om han nok bommet med vilje.

Hjemmelaget avsluttet imidlertid med ni mann ettersom Mario Suárez så det røde kortet seks minutter før slutt.

Og da ebbet kampen ut med Barcelona som vinnere.

PS: For å gjøre det enda mer spesielt: Atlético Madrid-spiller Christian Ansaldi ble arrestert før kampen - da han skulle parkere ved Vicente Caldéron. Ansaldi skal ha glemt legitimasjon, og da politiet ikke visste hvem han var ble det klammeri.