Her er de sexy reklamene som skal forføre USA

Ta en sniktitt på Victorias Secrets og Kim Kardashians reklamefilmer til Super Bowl.

Med selve høydepunktet i amerikansk fotball i USA like rundt hjørnet, vil snart millioner av seere være lenket til tv-skjermene. 

På søndag braker det nemlig løs med den årlige Super Bowl-finalen, og reklameprisene stiger som vanlig opp i skyene. Alle sparer sine beste og mest eksklusive reklamer til denne tv-høytiden. 

Sexy undertøysvideo

Det er derfor ingen overraskelse at reklamer med Victorias Secret sine modeller og realitydronningen Kim Kardashian er blant det som vil sendes på skjermene.

Allerede nå kan du se en sniktitt av hvilke reklamer som skal forføre fotballpublikumet.

Victoria Secret-modellene serverer en frekk video med sexy undertøy, i tillegg til en reklame der modellene kjemper side om side i draktene til amerikansk fotball, før de slenger ut håret fra hjelmene.

Kardashian gjør narr av seg selv

Kim Kardashian West (34) kan sies å være dronningen over sosiale medier, og med over 25 millioner følgere på Instagram, deler hun gledelig selfie etter selfie – spesielt med sin meget populære bakende

Det er et mobilselskap som har klart å bla opp nok penger til å bruke Kardashian i en reklame, og der gjør realitystjernen narr av alle selfiene sine – og de som ser på dem.

Samtidig som reklamehøytiden går i gang i USA, kårer vi her i Norge fjorårets beste reklamer på Gullfisken på TV 2 lørdag. Stem på din favoritt nå!