Ingrid Gjessing Linhave gikk på real vektsmell

– Det var helt jævlig, ler TV-personligheten i Solveig Kloppens nye program.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag kveld er det klart for premiere på «En kveld hos Kloppen», der Solveig Kloppen (43) inviterer tre kjente mennesker hjem til seg for en hyggelig kveld med god stemning og gode historier.

Ekstra lattermild stemning blir det i premiereprogrammet, når Nytt på nytt-panelist Ingrid Gjessing Linhave (37) forteller om en noe pinlig episode mens hun lager ostesmørbrød-forrett til de andre gjestene. 

Se en smakebit av mandagens En kveld hos Kloppen ovenfor!

– Jeg har lett for å drømme meg vekk, begynner 37-åringen.

– Det var en gang jeg gikk på vekten, og så var det noe feil og det stod 52. Så tenkte jeg «herregud, da er det jo helt tullete at jeg ikke tar på meg sinnssykt trange klær!». Den dagen gikk jeg på jobb med så vanvittig trange klær og følte at jeg var så vanvittig heit, fortsetter hun.

Gleden varte dessverre ikke lenge. 

– Da jeg kom hjem, viste den 20 kilo. Og det var så utrolig trist! For jeg hadde gått i åletrange klær og presset opp puppene!

– Du var sikkert helt nydelig, forsøker Kloppen å trøste. 

– Nei, det var jo helt jævlig. Det var en sånn kjemperæv som bare kommer, ler Gjessing Linhave.

Får besøk av NRK-legende og Rema 1000-sjefen

I tillegg til NRK-profilen, er Rema 1000-sjef Ole Robert Reitan (43) og journalistlegende og tidligere NRK-korrespondent Hans-Wilhelm Steinfeld (63) på besøk i Kloppens hjem i Tåsen Hageby i Oslo. 

Kloppen forteller at hun synes det er overrasneknde hyggelig å gjennom sesongen få store personligheter hjem til sitt private kjøkken.

– På et tidspunkt underveis i innspillingen tenkte jeg «burde ikke jeg føle at dette er veldig invaderende?» Men så følte jeg ikke det. Jeg kjente godt etter og syntes bare at det var utrolig hyggelig, har TV 2-programlederen tidligere uttalt til TV 2.

Se første episode av En kveld hos Kloppen mandag klokken 20.00 på TV 2.