Argentineren Ezequiel Lavezzi AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Argentineren Ezequiel Lavezzi AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Fotballrykter: – Liverpool nærmer seg stjernespiss

PSG skal være forberedt på å slippe Ezequiel Lavezzi i januar. 

Det gjenstår en uke av januarvinduet, og det begynner dermed så smått å haste for klubber som ønsker å forsterke laget før sommeren. 

Liverpool gjør seg klare til å kaste seg etter Ezequiel Lavezzi. Ifølge den franske avisen Le Parisien skal PSG-trener Laurent Blanc ha bedt eierne om å finne en ny klubb til den argentinske Duracell-kaninen. Det har de fått med seg i Liverpool, hvor interessen for argentineren skal ha vært stor siden forrige sommer.

Liverpool skal også være interessert i Aston Villas midtbanespiller Fabian Delph. Ifølge Daily Mirror ønsker Villa å selge nå for å unngå å miste spilleren gratis til sommeren. Det er nemlig kun seks måneder igjen av kontrakten, og deretter vil han kunne gå gratis. Aston Villa håper å få 40 millioner kroner for spilleren, som både Liverpool og Tottenham hevdes å være interessert i. 

Arsène Wenger og Arsenal skal ønske å hente Asier Illarramendi, men Real Madrid vil – ifølge Marca – ha tilbake de 250 millioner kronene de investerte i talentet. Samtidig skal også Ancelotti ha avvist at spilleren får forlate de spanske gigantene. Ancelotti sier samtidig også at Sergio Ramos er i ferd med å signere ny kontrakt med klubben. 

Chelsea kan være i ferd med å sende Mohammed Salah på lån til Roma. Ifølge italienske medier skal de to partene være enige om et utlån. Roma skal imidertid, ifølge Sky Italia, vente litt for å se om de i stedet kan hente Luiz Adriano fra Shakhtar Donetsk. Og her oppstår det et interessant trekantdrama. Chelsea vil nemlig, ifølge The Guardian, ha Douglas Costa fra samme klubb. Avstanden mellom de to klubbene er imidlertid forholdsvis stor. Chelsea er villige til å betale 200 millioner kroner, mens ukrainerne vil ha 300.