FORLATER AABORG: Ole Erevik forlater klubben etter denne sesongen.
FORLATER AABORG: Ole Erevik forlater klubben etter denne sesongen.

Norges landslagsmålvakt forlater Aalborg

Ole Erevik forlater Aalborg etter sesongen.  

Den norske landslagsmålvakten Ole Erevik forlater Aalborg etter fire sesonger i klubben. 

– Ole Erevik har vært en fantastisk målvakt for oss og vi synes det er synd at han forlater oss. Vi har lenge visst at han gjerne vil fortsette karrieren sin i utlandet. Vi ønsker ham lykke til, sier klubbdirektør Jan Larsen i en pressemelding.

– Så tar fire fantastiske år i Aalborg Håndball slutt. Trist, men vi gleder oss til et nytt kapittel etter sommeren, twitret Erevik fredag. 

Erevik kom til Aalborg sommeren 2011. Før den tid var han innom Stavanger, Ademar Leon og Bidasoa i Spania, Magdeburg i Tyskland og Kolding i Danmark. 

Frankrike neste stopp?
Etter det  TV 2 erfarer er Erevik klar for Chambery. Chambery ligger på fjerdeplass på tabellen i Frankrike. 

–  Jeg vil ikke si noe om land, by eller klubb, sier Erevik om våre opplysninger. Og legger til:

– Jeg har hatt fire fantastiske år i Aalborg og sju deilige år i Danmark. Nå gleder vi oss vanvittig til å prøve noe nytt. Kriteriene var at dette skulle være en spennende opplevelse for hele familien, og så skulle det være en klubb som har ambisjoner om noe. Den kombinasjonen har vi nå funnet, sier Erevik til TV 2.

– Hvordan blir det å forlate din kompis, Håvard Tvedten, i Aalborg?

– Nå har det kommet en ny nordmann til Aalborg – Sander Sagosen – som Håvard kan støtte seg til. Han blir derfor ikke helt forlatt av sine landsmenn. Men det er klart at det alltid er trist å reise fra sine lagkamerater og en klubb der man har vært i fire år.