GRAVID: Malin Vassnes og samboeren Tord Harald Skår venter barn til sommeren. Foto: TV 2
GRAVID: Malin Vassnes og samboeren Tord Harald Skår venter barn til sommeren. Foto: TV 2

Farmen-Malin (21) er gravid

Og Farmen-Alina gleder seg til å bli tante til sommeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Malin Vassnes (21) og samboeren Tord Harald Skår (23) gleder seg til å bli foreldre til sommeren. Men det tok lang tid før Austevoll-jenta trodde på legen.

– Da jeg fikk mistanke om at jeg var gravid tok jeg tre tester som var negative, men legen mente at jeg skulle ta en til.  Da hun sa testen var positiv nektet jeg å tro henne, jeg var helt i sjokk. 

Selv om samboerparet ikke hadde planer om å stifte familie helt ennå, er de bare glade. De tror ikke det er noe problem å være unge foreldre. 

– Å være så ung som forelder tror jeg bare er positivt. Det er kjekt for barnet at man har mye overskudd. Dessuten syns jeg ikke vi er så unge, egentlig. Noen får jo barn når de er 16. 

Skjulte graviditeten

Malin var deltaker i Farmen på TV 2 i høst. Også søsteren Alina (24) deltok. De to hadde som mål å komme nærmere hverandre i løpet av oppholdet, og søstrene har bevart den gode kontakten i etterkant av innspillingen. Nå gleder Alina seg til å bli tante. 

– Hele familien er i kjempeekstase, sier Malin. 

Hun fortalte Alina om nyheten under Farmens finalefest i november. 

– Vi var i Oslo, og jeg var veldig nervøs på festen, fordi jeg ikke kunne drikke. Da gikk Alina i baren og bestilte champagne til seg selv. Så sa hun til bartenderen at hun også skulle ha noe alkoholfritt som så ut som champagne, så da gikk det bra. Vi gjorde det sånn resten av kvelden. Ingen la merke til at jeg ikke drakk, og ingen stilte noe spørsmål, forteller Malin fornøyd.