Beautyblogger Chioma Anugweje (22) er ett av to nye fjes i den tredje sesongen av TV-serien Bloggerne på TV 2 Bliss. I forkant av premieren fortalte Chioma at hun ønsker å vise at bloggelivet ikke alltid er like gøy, og at seeren ville få innblikk i hennes opp- og nedturer.

I torsdagens episode av serien blir kameraene med Chioma på sykehuset, der hun skal få medisiner for sykdommen Chrons - en tarmsykdom hun har hatt siden hun var 15 år gammel.

Tarmen sprakk

Her forteller hun blant annet om den dramatiske hendelsen da tarmen sprakk for noen år siden.

– For to og et halvt år siden skulle jeg og søsteren min på ferie i England. Jeg hadde kriblinger i magen da vi skulle fly, og plutselig følte jeg at det sprakk på tre steder. Jeg fikk utrolig sterke magesmerter, forteller Chioma.

– Ville ikke dø i hennes armer

Da Chioma landet i England sto sykebilen og ventet på henne. Dagen etter ble hun hasteoperert.

Det viste seg at tynntarmen hadde sprukket på tre steder, og de måtte fjerne 15 centimeter av tarmen.

– Jeg var kjemperedd, for jeg trodde jeg skulle dø. Det eneste som holdt meg oppe var at jeg var med søsteren min, og jeg ville ikke dø i hennes armer. Det er en helt forferdelig ting å gjøre mot noen. Jeg tenkte at hvis jeg dør på sykehuset, så dør jeg på sykehuset, men hvis jeg dør i armene til søsteren min så ødelegger jeg henne. Som et resultat av ulykken har jeg fått dødsangst, sier Chioma.

– Stolt av meg selv

I dag har bloggeren lært seg å leve med sykdommen, og må jevnlig til sykehuset for å få medisiner. Hun legger ikke skjul på at sykdommen tærer på psyken, like mye som det fysiske, men alt i alt har hun kommet sterkere ut av opplevelsen.

– Jeg overlevde, og jeg er glad og stolt av meg selv for at jeg er en survivor, tilføyer 22-åringen.

Bloggerne ser du på TV 2 Bliss torsdager kl. 20.00.

Vis flere