STJERNE: Paul Pogba etter scoring for Juventus mot Hellas Verona. FOTO: REUTERS/Giorgio Perottino
STJERNE: Paul Pogba etter scoring for Juventus mot Hellas Verona. FOTO: REUTERS/Giorgio Perottino

Fotballryktene: – Vil hente 460 millioners-Pogba tilbake til England

Og Arsenal og Manchester United kjemper om forsvarskjempe. Få med deg dagens fotballrykter.

Livet er for kort til ikke å interessere seg for overgangsrykter.

Tenk så kjedelig det må være for dem som ikke får opp pulsen over et overgangsrykte som handler om klubben deres?

For det er jo hele sesongen som står på spill nå. Blir det suksess eller blir det fiasko?

Faktisk kan managernes innsats i dette overgangsvinduet bli helt avgjørende for hva utfallet av sesongen blir.

TV 2 gir deg hver dag en samling av de saftigste fotballryktene fra England og Fotball-Europa.

José Mourinho belager seg på en «italian job» i januar når han ser ut til å ville kvitte seg med enten Mohamed Salah eller André Schürrle, og erstatte den uheldige med Fiorentinas Juan Cuadrado. Salah er på vei til Roma skriver the Independent, men Chelsea ønsker å selge Schürrle som ville vært et mer innbringende salg.

Chelsea-sjefen har prøvd seg med et bud på 230 millioner kroner på Cuadrado, men det budet ble avslått ifølge The Times. Fiorentina-trener Vincenzo Montella sier at det er uaktuelt at Cuadrado flytter seg til Stamford Bridge.

Daily Express mener imidlertid å vite at André Schürrle kan være på vei tilbake til Tyskland. Wolfsburg  skal være interessert i den tyske landslagsspilleren.

Samtidig skal Chelsea være interessert i å hente Paul Pogba tilbake til England. Ifølge Daily Express vil 21-åringen koste 460 millioner kroner dersom Mourinho vil hente franskmannen, som var en del av Manchester Uniteds ungdomssatsing før han gikk til Juventus, fra Sør-Europa.

Liverpool ønsker å hente Manchester City- og England-spiller James Milner (29). De får imidlertid konkurranse, og det fra sydligere strøk. Daily Mirror skriver at Valencia vil prøve å sikre seg signaturen til Milner.

Husker du Anderson? Manchester Uniteds brasilianske midtbanespiller har ikke spilt for klubben siden august og er offisielt for salg. INGEN klubber har imidlertid tatt seg bryet med å forhøre seg om spilleren, som har blitt anklaget for å være ute av fysisk form, med tanke på en eventuell overgang. skriver Daily Mail. 26-åringens lønn er trolig en medvirkende faktor.

Mens Anderson er uønsket er en annen søramerikaner ønsket på Old Trafford. Det paraguayanske talentet Sergio Diaz (16) og klubben Cerro Porteño er i samtaler med Manchester United om en mulig overgang.

Callum McManaman ble kjent som en driblefant sist Wigan var i Premier League, og det er kanskje ikke så rart at West Bromwich ønsker å hente ham tilbake til den øverste divisjonen. Sky Sports skriver imidlertid at Championship-klubben vil avslå et bud på i overkantav 45 millioner kroner for 23-åringen.

En som har bøttet inn mål i lavere divisjoner, men aldri fått sjansen på det øverste nivået, er Blackburn-spiller Jordan Rhodes. Etter Charlie Austins suksess i QPR denne sesongen er det kanskje noen som har fått en real vekker angående spisser fra lavere divisjoner og Daily Telegraph skriver at Swansea ser på 24 år gamle Rhodes som en potensiell erstatter for Manchester City-klare Wilfried Bony.

QPR er ikke redd for bråkmakere og ønsker nå å sikre seg Dani Osvaldo fra Southampton. Italieneren havnet i unåde etter å ha stanget til en lagkamerat og ble våren 2014 utlånt til Juventus. Høsten 2014 har Osvaldo tilbragt hos Inter hvor han også har havnet i et visst klammeri med lagkamerater. Likevel vil 'Appy 'Arry ta sjansen på spissen i et forsøk på å berge plassen i Premier League. Det melder Daily Mirror.

Arsenal har mangler i troppen defensivt til tross for signeringen av 17 år gamle Krystian Bielik, og Arsène Wenger har lenge vært interessert i Ipswichs 21 år gamle forsvarsspiller Tyrone Mings. Ifølge Daily Mail får han imidlertid konkurranse fra Newcastle.

Et annet alternativ for Wenger er Villarreals Gabriel Paulista, men heller ikke der får han shoppe som han vil på supermarkedet. Manchester United har også fått øynene opp for 24-åringen som har en prislapp på 180 millioner kroner, melder London Evening Standard. Et annet potensielt problem, for begge klubber, er arbeidstillatelsen all den tid han står uten landskamper.

Greske Georgios Samaras var en stor stjerne i Celtic, men i Premier League har han aldri slått helt til. Nå ser det ut som WBAs 29 år gamle angriper lånes ut til saudiarabiske Al-Hilal i det som er en låneavtale med en mulighet for en permanent avtale. Dette ifølge lokalavisen Express and Star.

Real Madrid har sikret seg norske Martin Ødegaard, men kan miste en spiller til Athletic Bilbao. Bilbao ønsker ifølge Marca å hente Asier Illaramendi, en spiller om ikke har innfridd forventningene på Santiago Bernabeu.