Ødegaard hilste på Ramos og Ancelotti – og fikk bamseklem av klubbpresidenten

Se video av Martin Ødegaard fra hans første dag i Real Madrid.

Martin Ødegaard (16) smilte fra øre til øre da han endelig ble presentert som Real Madrid-spiller torsdag.

– Det er litt uvirkelig at jeg sitter her og er klar for den største klubben i verden. Det er en drøm som går i oppfyllelse, sa Martin Ødegaard foran et kobbel av pressefolk.

Møtte Ancelotti, Pérez og Ramos
Av Real Madrid blir det norske fenomenet omtalt som «en av de mest talentfulle og lovende unge spillerne for øyeblikket». Dersom man ser på viljen og måten Real Madrid har jobbet for hente Ødegaard til den spanske hovedstaden, er det ikke vanskelig å forstå at klubben ser noe stort i 16-åringen.

Et lite innblikk i den nye hverdagen fikk Ødegaard torsdag. Etter å ha landet med privatfly og blitt kjørt til Real Madrids enorme treningsanlegg torsdag morgen, ble han ønsket velkommen av en rekke Real Madrid-profiler.

Hovedtrener Carlo Ancelotti og assistenttrener Paul Clement slo av en prat med Ødegaard like etter ankomst ved «Real Madrid City». Sammen med pappa Hans-Erik, mamma Lene Cecilie og broren Kristoffer fikk Ødegaard også hilse på den mektige klubbpresidenten Florentino Pérez, som ga ham en god klem.

Et hjertelig gjensyn med midtstopper Sergio Ramos ble det også for Ødegaard. De to ble avbildet sammen med Cristiano Ronaldo da Ødegaard besøkte klubben tidligere i januar.

Se eksklusiv video av Ødegaards møte med Ancelotti, Pérez og Ramos øverst på siden!

Skal spille for Castilla
Håndhilsing og en medisinsk test ble etterfulgt av en pressekonferanse der Ødegaard endelig kunne fortelle med stor glede at han omsider er Real Madrid-spiller.

– Dette er den beste klubben jeg kan være i som fotballspiller tror jeg, både sportslig og utenomsportslig. Jeg følte meg hjemme da jeg kom hit, og jeg føler dette er den rette klubben for meg, sa en som alltid reflektert Ødegaard.

Han er tiltenkt en plass på Real Madrid Castilla, men planen er at han skal trene med både a- og b-laget til «Los Blancos».

– Målet mitt er å bli en bedre fotballspiller, enkelt og greit. Når jeg spiller på første- og andrelaget, er ikke så viktig. Jeg skal bli en bedre fotballspiller, og så får det komme når det kommer, sa 16-åringen på spørsmål fra TV 2.

Kontrakten Ødegaard har signert er på tre og et halvt år, og markerer slutten på kampen de største klubbene i Fotball-Europa har utkjempet om vidundergutten fra Drammen.