Marca: – Ødegaard presenteres på Santiago Bernabéu torsdag

Den spanske avisen skriver at 16-åringen skal presenteres som en «Galáctico».

Les alt om fotball her!

Se TV 2s dokumentar om Martin Ødegaard øverst!

Ifølge Marca skal Martin Ødegaard presenteres på ærverdige Santiago Bernabéu torsdag.

Ifølge flere ulike kilder i Madrid vil presentasjonen skje kl. 13 torsdag.

Den spanske avisen skriver at den norske 16-åringen skal presenteres som en «ekte Galáctico». I det lille stykket om Ødegaard hevdes det også at det bare er snakk om timer før supertalentet er på plass i Madrid.

TV 2 er til stede på Strømsgodsets trening i Drammen onsdag, og Ødegaard glimrer med sitt fravær.

– Trikse litt og smile til fansen
Etter det TV 2 erfarer blir Martin Ødegaard trolig fløyet ned til Madrid onsdag kveld eller torsdag morgen. På stadion venter både fans og journalister, og hvis Ødegaard får samme behandling som Ronaldo og Gareth Bale, skal han altså ut på gressmatten i Madrid og hylles av fansen.

Les også: Zidane skal gjøre Ødegaard til stjerne: – Han snakker veldig varmt om gutten

«Nordmannen får behandlingen en storsignering verdig på Bernabéu torsdag – Zidane venter på ham», står det i ingressen i Marcas' sak.

– Han skal i tilfelle ut på matten iført drakt, sammen med Real Madrid-president Florentino Péres. Der vil han sannsynligvis trikse litt, smile til fansen og kanskje også si et par spanske ord, forteller TV 2-reporter Marius Skjelbæk som er på plass i den spanske hovedstaden.

Ansatte i klubben sier til TV 2 at de ikke vet noe om en presentasjon i morgen, eller at klubben skal ha signert en ny spiller, men at informasjon vil dukke opp på nettsiden når det eventuelt måtte bli aktuelt.

Real Madrid har holdt kortene tett til brystet gjennom hele prosessen.

La Liga-ekspert: – Viser for mye overgangen betyr
– Marca skriver at Ødegaard kommer til å få samme behandlingen som det Ronaldo og Bale fikk, sier La Liga-ekspert Petter Veland til TV 2.

– Hvis dette stemmer, viser det bare hvor mye denne overgangen faktisk betyr for Real Madrid, legger han til.

ONSDAGENS MARCA: Her er stykket om Martin Ødegaard i onsdagens Marca. Avisen hevder 16-åringen skal presenteres på Santiago Bernabéu torsdag. FOTO: Magnus Krogsæter Aarre
ONSDAGENS MARCA: Her er stykket om Martin Ødegaard i onsdagens Marca. Avisen hevder 16-åringen skal presenteres på Santiago Bernabéu torsdag. FOTO: Magnus Krogsæter Aarre