ØNSKER SEG BRASILIANSK FORSVARSSPILLER: Manchester United-manager Louis van Gaal skal forsterke laget. Men prisen PSG krever for unge Marquinhos er vel gjerne litt høy – eller?
ØNSKER SEG BRASILIANSK FORSVARSSPILLER: Manchester United-manager Louis van Gaal skal forsterke laget. Men prisen PSG krever for unge Marquinhos er vel gjerne litt høy – eller?

Fotballryktene: – Van Gaal vil hente brasilianer verdsatt til 1,3 milliarder

Og Liverpool og Arsenal får kamp fra spanske og italienske klubber om City-spiller.

Les alt om fotball her!

Livet er for kort til ikke å interessere seg for overgangsrykter.

Tenk så kjedelig det må være for dem som ikke får opp pulsen over et overgangsrykte som handler om klubben deres?

For det er jo hele sesongen som står på spill nå. Blir det suksess eller blir det fiasko?

Faktisk kan managernes innsats i dette overgangsvinduet bli helt avgjørende for hva utfallet av sesongen blir.

Det har lenge ligget i kortene at Louis van Gaal ønsker å forsterke Manchester United-stallen ytterligere, og The Sun melder at det er de bakre rekkene som skal pyntes på først. Paris Saint-Germains unge og svært lovende Marquinhos skal stå definitivt høyest på listen, men det spørs vel om United vil bruke 1,3 milliarder (!) – som er summen PSG krever – på en 20 år gammel forsvarsspiller.

Skulle ikke Marquinhos-overgangen gå i orden, er Borussia Dortmunds Mats Hummels nestemann på listen, skriver Manchester Evening News, som legger til at det er mer sannsynlig at enn overgang finner sted i sommer enn i det nåværende overgangsvinduet.

Kevin Mirallas kan være på vei bort fra Everton. Belgieren som «stjal» straffesparket fra Leighton Baines i mandagens kamp mot WBA – og bommet – skal være ønsket på White Hart Lane. Ifølge Daily Mirror skal Tottenham være villige til å tilby Aaron Lennon pluss en slant penger i bytte mot Mirallas.

Bleacher Report skriver at Zenits Axel Witsel har ytret et sterkt ønske om en overgang fra russisk til engelsk fotball. Den belgiske landslagsspilleren har tidligere vært aktuell for blant andre Manchester United, og kanskje merker van Gaal seg at den 26 år gamle midtbanespilleren nå har uttalt at han vil prøve lykken i Premier League. Også Arsenal og AC Milan har vært ute etter Witsel.

HØYT VERDSATT AV PSG: 20 år gamle Marquinhos forlater ikke klubben for enhver pris... AFP PHOTO / THOMAS SAMSON
HØYT VERDSATT AV PSG: 20 år gamle Marquinhos forlater ikke klubben for enhver pris... AFP PHOTO / THOMAS SAMSON

Barcelonas Xavi har gitt klar beskjed til klubbledelsen om at Arsenals Santi Cazorla bør vurderes som nytt tilskudd på Camp Nou. Metro skriver at Xavi også var svært delaktig da Barcelona hentet Cesc Fàbregas fra Arsenal i 2011 – og at det nå kan se ut som han prøver seg igjen. Cazorla har kontrakt med Arsenal til og med neste sesong.

Chelsea og José Mourinho vurderer kvitte seg med André Schürrle og Mohamed Salah – for å kunne hente inn Juan Cuadrado fra Fiorentina. Colombianeren leverte varene i Brasil-VM, og har siden den gang vært på leppene til flere storklubber i Europa, skriver Daily Mirror.

James Milner er på vei bort fra Manchester City, melder The Guardian. Både Arsenal og Liverpool skal ha meldt seg på i kampen om engelskmannen, som også skal ha tilbud fra spanske og italienske klubber. Milners kontrakt utløper i sommer.