SUPPORTER: Emil Hegle Svendsen fikk støtte av kjæresten Samantha Skogrand under helgens verdenscuprenn i Ruhpolding i Tyskland. Foto: Scanpix og Instagram.
SUPPORTER: Emil Hegle Svendsen fikk støtte av kjæresten Samantha Skogrand under helgens verdenscuprenn i Ruhpolding i Tyskland. Foto: Scanpix og Instagram.

Endelig kan Samantha heie på skiskytter-kjæresten

Nå følger Samantha Skogrand kjæresten, Emil Hegle Svendsen, på verdenscuprenn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samantha Skogrand (25) var i helgen på plass i Ruhpolding for å heie på kjæresten Emil Hegle Svendsen (29). Nå som hun har sluttet i TV 2 Sporten, er det lettere for det tidligere sportsankeret å heie på Emil.

– Det er første gang jeg er i Ruhpolding, sier Samantha Skogrand til TV 2.

TV 2-profil

Samantha Skogrand har vært en stor profil på TV 2 Sporten, men nå har Oslo-jenta sluttet, og denne helgen har hun vært på tur for å støtte kjæresten under verdenscuprenn i Tyskland.

Under OL i Sotsji ble hun tatt av som anker for kveldssendingen etter at skiskytter-kjæresten gikk inn til OL-gull.

– Hun slo opp, så forholdet er over, spøkte Hegle Svendsen om kjærestens reaksjon samme dag.

Anterselva

På tribunen i Ruhpolding la kjæresten Samantha ut et bilde av seg selv sammen med to venninner som heier på skiskytterstjernen. Emil Hegle Svendsen sikret stafettseier, tok en skuffende 12. plass på sprinten og en fjerde plass på fellestarten på søndag.

Samantha Skogrand er nå på plass i Anterselva hvor hun skal heie videre på kjæresten. Hegle Svendsen skal gå sprint på torsdag, jaktstart lørdag og stafett på søndag.