Lagkompisene avslører hva Ronaldo sa til Ødegaard (16)

– Han hadde en lang prat med Ronaldo, sier Martin Ovenstad til TV 2.

Det er ikke mye som gjenstår før drømmen går i oppfyllelse for Martin Ødegaard (16). I Strømsgodset gleder lagkameratene seg over at fjorårets Tippeliga-sensasjon blir tidenes første nordmann i Real Madrid.

– Vi må klype oss litt armen. Forrige uke hadde vi ham her. Neste uke trener han med Ronaldo. Det er drøyt, men veldig moro. Det er moro å kunne si til barnebarna sine en gang at man har spilt på lag med Martin Ødegaard, sier Martin Ovenstad til TV 2.

Lagkompis Gustav Wikheim synes Ødegaard til Real Madrid er smått surrealistisk. 

– Real Madrid er toppen av fjellet. Man kommer ikke stort høyere enn det. Det egentlig ganske sjukt, sier Wikheim.

Til pressen har «Team Ødegaard» vært tause om hvor de har vært på besøk og hva som er blitt gjort under oppholdene. Ovenstad og Wikheim har imidlertid fått høre litt av den vordende Real Madrid-spilleren.

– Han hadde avslutningstrening med Ronaldo. Det var visst ganske så sykt. Han er som kjent en ganske god avslutter, sier Wikheim.

– Han sa at han hadde hatt en lang prat med Ronaldo. Ronaldo sa at «om et par år slutter jeg å score målene, så da må du ta over», sier Ovenstad.

De to Godset-spillerne er klare på at de kommer til å savne Ødegaard i den kommende Tippeliga-sesongen. Men med kameratens flytting fra Marienlyst til Santiago Bernabéu blir det trolig en liten tur til Madrid ved en ledig stund.

– Jeg fikk så vidt snakket med ham i går. Da lovet jeg å komme på besøk så snart vi har ferie. Det blir moro å se hvordan de har det, og kanskje får vi sett litt på treningene, sier Ovenstad.

– Han må jo klare å fikse prøvespill til dere?

– Jeg tror ikke det bare er å valse inn døra på Santiago Bernabeu og prøvespille. Når du har en kompis i Real Madrid, da må du selvfølgelig besøke ham, flirer Wikheim.