Patriots klare for Superbowl

Tom Brady og New England Patriots knuste Indianapolis Colts 45-7 søndag. I Superbowl venter regjerende mester Seattle Seahawks.

FOXBORO, MA - JANUARY 18: Tom Brady #12 of the New England Patriots holds up the Lamar Hunt Trophy after defeating the Indianapolis Colts in the 2015 AFC Championship Game at Gillette Stadium on January 18, 2015 in Foxboro, Massachusetts. The Patriots defeated the Colts 45-7.   Maddie Meyer/Getty Images/AFP
FOXBORO, MA - JANUARY 18: Tom Brady #12 of the New England Patriots holds up the Lamar Hunt Trophy after defeating the Indianapolis Colts in the 2015 AFC Championship Game at Gillette Stadium on January 18, 2015 in Foxboro, Massachusetts. The Patriots defeated the Colts 45-7. Maddie Meyer/Getty Images/AFP

Foxborough, USA (NTB-AFP):
Patriots tok tidlig ledelsen og ledet med fjorten poeng etter første omgang. I den andre av de fire omgangene, scoret Colts samtlige av sine sju poeng. Ved halvspilt kamp var stillingen 17-7 til Patriots.

I tredje omgang vant New England hele 21-0, og plassen i Superbowl var sikret lenge før kampen var slutt. Finalen er Bradys sjette i karrieren.

– Det var en utrolig kamp i dag. Jeg kunne ikke vært mer stolt av lagkameratene mine. Vi la ned en solid jobb i dag for å få denne seieren. Nå har vi én kamp igjen, sa Brady etter kampen.

Colts-trener Chuck Pagano kunne ikke gjøre annet enn å hylle motstanderen.

– Vi møtte et fantastisk fotballag i kveld, og de spilte det beste de har gjort i hele år. Vi hadde en sjanse, men så eksploderte det i tredje periode og resten er historie, sa han.