UTSKREVET: Gunhild Stordalen som kjemper mot en livstruende sykdom er utskrevet fra sykehuset i Nederland. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
UTSKREVET: Gunhild Stordalen som kjemper mot en livstruende sykdom er utskrevet fra sykehuset i Nederland. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

VG: Gunhild Stordalen utskrevet fra sykehuset

Petter Stordalen fortalte om Gunhilds kamp mot den livstruende sykdommen i tale til sine ansatte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I slutten av oktober fikk lege og modell Gunhild Stordalen (36) påvist den livstruende diagnosen systemisk sklerodermi.

Gunhild og hennes ektemann, Petter Stordalen, bestemte seg for å reise til Nederland for å prøve en eksperimentell stamcelle-behandling, og ifølge VG har hun nå forlatt sykehuset.

– Gunhild er kommet gjennom behandlingen med cellegift, og stamcellene er ført tilbake. Behandlingen har vært vellykket, og hun er nå skrevet ut fra sykehuset og har startet med rehabiliteringen, forteller Petter Stordalen i et intervju med VG.

Talte om sin kones sykdom

Hotellkongen holdt søndag kveld sin årlige tale til sine Nordic Choice-ansatte i Stockholm. Både ansatte og kunder av Nordic Choice-kjeden var tilstede i Friends Arena for å blant annet høre Stordalen tale. 

Der valgte hotelleieren, for første gang siden hans kones sykdom ble offentliggjort, å snakke om Gunhilds kamp.

– Jeg elsker deg, savner deg

På et tidspunkt under talen avslørte Petter Stordalen for de drøyt 2500 fremmøtte i salen at hele seansen ble videostrømmet direkte til Nederland hvor Gunhild satt og så på.

– Kjære Gunhild. Ser du? Jeg elsker deg, savner deg. Vinterkonferansen blir ikke helt det samme uten deg. Men vi gleder oss alle til neste år, da hele storfamilien igjen er komplett, sa Stordalen i talen sin, ifølge VG.