– Send meg en SMS om du vet om noen vi kan kjøpe

Arsène Wenger i det spøkefulle hjørnet etter Arsenals seier over Manchester City.

Manchester City-Arsenal 0-2

Ikke overraskende var Arsenal-manager Arsène Wenger i godt humør etter seieren over Manchester City.

Til tross for at det ikke så slik ut i 2-0-seieren søndag har imidlertid Arsenal hatt tidvis store defensive problemer denne sesongen.

Skader på nøkkelspillere og svak bredde i stallen har fått noe av skylden og det har vært forventet at franskmannen skulle åpne sjekkheftet og hente nye spillere til klubben, både i forsvar og i form av defensive midtbanespillere.

Smilte lurt

65-åringen, som liker å holde overgangskortene tett til brystet, sier det gode resultatet ikke påvirker hvordan han opptrer på overgangsmarkedet.

– Vi leter etter spillere, ja, sa Wenger på pressekonferansen etter kampen.

– Har dere kommet noe nærmere? spurte en journalist.

– Dessverre, nei. Men dersom du har en god idé kan du sende meg en tekstmelding, eller gi en lyd til noen klubben.

En spiller er derimot på vei inn i Arsenal-troppen. 

17 år gamle Krystian Bielik var fredag på medisinsk test hos London-klubben. Det er ventet at overgangen til Legia-spilleren blir offentliggjort tidlig neste uke.

Han kan imidlertid neppe forventes å være en som løser de umiddelbare behovene til London-laget.

Coquelin har imponert

Der har 24 år gamle Francis Coquelin imidlertid gjort behovet for en defensiv midtbanespiller litt mindre prekært.

Coquelin var mer eller mindre avskrevet hos London-laget etter flere mislykkede utlån, og så sent som i fjor høst ble han utlånt til Championship-laget Charlton. Der gjorde han det greit, og da Arsenal fikk skader på både Mikel Arteta og Mathieu Flamini ble den defensive midtbanespilleren hentet tilbake.

Mange har blitt imponert av 24-åringen, og kampen mot Manchester City var trolig hans beste i Arsenal-trøya.

– Han har lært mye av opplevelsene sine. Jeg har alltid beholdt troen på ham. Jeg sa til ham at han trengte å spille en plass. Han aksepterte å gå til Charlton og var overbevisende der, sier Arsène Wenger.

– Nå har han kommet tilbake, han spiller og har gjort det veldig bra.

Coquelin, som innehar rollen som midtbaneanker hos Arsenal for tiden, ville ikke ta for mye æren for at Arsenal ikke slapp inn mål mot City.

– Det er ikke opp til meg. Hele laget jobber. Den bakre fireren gjorde det veldig bra, og det startet med at de foran også var gode. Det gjorde det lett for meg foran forsvaret, sa han til TV 2 etter kampen.