Se Gwyneth Paltrows bisarre nakendrakt-opptreden

 – Camel toe blir nok aldri trendy. Heldigvis! sier moteeksperten om Gwyneth Paltrows nakendrakt.

Den 42 år gamle skuespilleren Gwyneth Paltrow er over alt om dagen for å promotere sin nyeste film Mortdecai, en actionkomedie om et stjålet maleri med en hemmelig kode, hvor hun spiller mot Johnny Depp (51).

AVSLØRENDE: Gwyneth Paltrow med nakendrakt hos Jimmy Fallon Show i New York. Foto: Getty Images
AVSLØRENDE: Gwyneth Paltrow med nakendrakt hos Jimmy Fallon Show i New York. Foto: Getty Images

Den vakre skuespilleren har en kropp mange misunner henne, og en designgarderobe de fleste bare kan drømme om. Likevel var det ikke mange som misunnet henne da hun sto på scenen til Tonight show med Jimmy Fallon med en hudfarget og avslørende jumpsuit.

– Camel toe!

Jumpsuiten fra Elie Saab er tettsittende, med blafrende buksebein. Prislappen er på over 7.500 norske kroner, og den for slakt av alle verdens moteeksperter, som bruker ord som «uflatterende», «stygg» og «full av hudfolder».

NESTEN SAMME DRAKT: Ellen Pompeo på People's Choice awards. Foto: NTB Scanpix
NESTEN SAMME DRAKT: Ellen Pompeo på People's Choice awards. Foto: NTB Scanpix

Også norsk moteekspert og redaktør for Vixen, Ida Elise Einarsdottir, har få lovord å gi designdrakten.

– Wow! Denne pantsuiten er virkelig helt krise. Det er helt riktig med 70-talls flare, men camel toe blir nok aldri trendy. Heldigvis. Vakre Gwyneth kan lære av Ellen Pompeo som stilte i nesten samme drakt på People Choice Awards, mener Ida Elise.

– Jeg sier som nettsiden Go Fug Yourself: Dette er det gøyeste som har skjedd hittil i 2015. Lurer på hva Chris Martin tenker... sier hun, og henviser til superstjernens eksmann, som det ble slutt med i fjor.

Laget drakter for kongelige

Det ser ikke ut til at en gang Elie Saabs berømte designernavn kan redde inn inntrykket. Saab har laget drakter for en rekke kongelige, deriblant kronprinsesse Victoria av Sverige og prinsesse Madeleine av Sverige.

Også Christina Aguilera, Halle Berry, Beyoncé, Angelina Jolie, Taylor Swift og Emma Watson er blant superstjernene som bestiller klær fra Elie Saab.