BLE KJENDIS: Isabella fra Constanta i Romania opplevde å bli kjendis i løpet av kort tid etter at hun opprettet en invitasjon på Facebook. Faksimile: ProTV
BLE KJENDIS: Isabella fra Constanta i Romania opplevde å bli kjendis i løpet av kort tid etter at hun opprettet en invitasjon på Facebook. Faksimile: ProTV

Isabella (12) inviterte til bursdagsfest på Facebook: 122.000 meldte seg

Tenker du å invitere vennene dine til bursdagsfest via Facebook bør du ikke gjøre samme feil som Isabella.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da 12 år gamle Isabella fra Romania på Facebook inviterte sine venner til bursdagsfest hadde hun neppe regnet med at invitasjonen i løpet av kort tid ville gjøre henne til kjendis på grunn av en liten feil.

Istedet for å opprette et lukket arrangement kom hun i skade til å opprette en offentlig Facebook-arrangement til festen, og knapt et døgn senere hadde allerede 10.000 personer meldt seg på 12-åringens bursdagsfest.

Det er den rumenske TV-stasjonen ProTV som forteller om invitasjonen som tok helt av på Facebook, ble delt av tusenvis og spredte seg som ild i tørt gress.

Først tok det av på skolen der hun går, så spredte det seg i hjembyen Constanta.

I løpet av kort tid ble det et fenomen i Romania, «alle» skulle på død og liv melde seg på 12-åringens bursdagsfest.

122.000 meldte seg på

Hele 122.000 personer rakk å melde seg på før Isabellas mor forstod hva som hadde skjedd, tok affære og slettet invitasjonen på Facebook.

Bursdagsfesten, som skulle gå av stabelen den 14. mars, er nå avlyst på grunn av den enorme oppmerksomheten.

Men ifølge Isabellas mor tar 12-åringen akkurat det med knusende ro.

– Hun er glad og lykkelig fordi hun har blitt kjent, hun er en stjerne nå, forteller moren til ProTV.

Får bursdagsfest likevel

I kjølvannet av slettingen av den opprinnelige invitasjonen har det poppet opp utallige nye Facebook-sider som inviterer til «Isabellas fødselsdagsfest», skriver ProTV.

TV-stasjonen inviterte like godt 12-åringen i studio forleden og overrasket henne med å fortelle at de skulle arrangere en egen bursdagsfest for henne 14. mars.

– Det ser jeg frem til, og jeg må si at det er gøy å være kjendis. Medelevene på skolen står i kø for å ta bilder sammen med meg og få autografen, sier den nybakte kjendisen til ProTV.