Robinson-Maiken (21) : – Jeg bruker en del tid på badet

Slik forbereder Maiken  Sæther Olsen (21) seg på å dra fra sitt rosa univers på Frogner til et primitivt Robinson-opphold. Se video fra leiligheten! 

Maiken Sæther Olsen (21) er en av 18 deltakere som går i land på Robinson-øya i februar. 

Opprinnelig er hun fra Harstad, men bor nå i sin egen leilighet på Frogner i Oslo. Her har hun bodd siden august i fjor, for å studere jus og jobbe som personlig trener. 

– Den har jeg kjøpt for egne penger, jeg liker å stå på litt selv. Det er en veldig søt leilighet, sånn typisk Frogner-stil, sier hun stolt. 

Skaffet seg skilpadder

I tillegg til å spise mer for å fylle opp lagrene i forkant av det primitive oppholdet, har hun også gått til anskaffelse av noen eksotiske kjæledyr. 

– Som dere ser har jeg begynt å forberede meg litt til ekspedisjonen. Jeg har gått til anskaffelse av to skilpadder, sier hun. 

I leiligheten har hun også en TV, som hun aldri pleier å se på.

– Jeg har vurdert å selge den, men jeg må nesten ha den når jeg skal se på hva jeg har gjort på øya.

Elsker rosa

Selv beskriver hun seg selv som en «veldig jente-jente». Både barskapet og kjøkkenet bærer preg av at det er en som er veldig glad i rosa som bor der. 

ROSA SPRUDLEVANN: Maiken sitt barskap i leiligheten på Frogner.
ROSA SPRUDLEVANN: Maiken sitt barskap i leiligheten på Frogner.

– Jeg er ikke så veldig glad i å feste, men det er greit å ha i hyggelige, festlige anledninger, sier hun og viser frem de rosa flaskene i skapet.

Som personlig trener er hun også opptatt av å lage sunn mat på kjøkkenet – på det rosa skjærebrettet, med en rosa kniv.  

– Jeg er veldig glad i å lage mat, og er opptatt av å ha et sunt og variert kosthold. Det er viktig siden jeg trener så mye, tilføyer hun. 

– Jeg er ganske snill

Også flere av protein-shakene hun har i leiligheten er rosa.

PÅ KJØKKENET: Maiken bruker rosa skjærebrett og rosa kniv til matlagingen.
PÅ KJØKKENET: Maiken bruker rosa skjærebrett og rosa kniv til matlagingen.

– Rosa shaker er viktig. Her er et produkt som heter «I am fucked up», men håper ikke jeg er så «fucked up» på øya. For jeg er jo ganske snill, sier hun med et smil. 

Hun tror likevel ikke det skal bli noe problem å klare seg uten så mye mat på øya. 

– Det skal jeg klare fint. Jeg er vant til å fiske mye da jeg var yngre. Jakte har jeg ikke gjort så mye, men alt kan man lære seg, sier hun optimistisk. 

Opptatt av utseendet

Hun legger ikke skjul på at hun bruker litt tid på badet for å ordne seg. 

– Som dere ser er jeg glad i å ta meg bra ut, på øya kommer det sikkert ikke til å bli så mange fasiliteter, men det skal gå helt fint.  Jeg er en jente som ikke bryr meg så veldig om hva andre mener om meg, de får ta meg for den jeg er, sier hun. 

SLAGORD: Stueveggen til Maiken.
SLAGORD: Stueveggen til Maiken.