Rodgers: – Burde få dobbel lønn for å trene Balotelli

Kjenner seg igjen Roberto Mancinis beskrivelse av italieneren.

Onsdag kom rapportene om at Roberto Mancini frykter for Mario Balotellis fotbalfremtid etter stagnasjonen den italienske spissen har opplevd de siste årene.

Mancini sammenlignet Balotellis mulige skjebne med en annen tidligere Inter-stjerne: Adriano som nå spiller for Le Havre i Ligue 2.

På pressekonferansen før helgens bortekamp mot Aston Villa ble Liverpool-manager Brendan Rodgers konfrontert med den tidligere City-managerens uttalelser.

Roberto Mancini var Balotellis første trener i Inter, og jobbet også med rebellen i Manchester City.

– Roberto kjenner ham veldig godt. Jeg tror han sa at dersom du jobber med Mario så bør du få betalt dobbelt. Jeg er enig i det, og skal ta det med til styret, gliste Rodgers.

– All spøk til side. Mario har kommet hit og han har ikke scoret målene som han eller vi hadde ønsket, men vi er fast bestemt på å hjelpe ham å finne løsningen her. Han vil i aller høyeste grad ikke gå noe sted i januar.

Se Rodgers uttale seg om Balotelli i videovinduet øverst.

Balotelli står med 0 mål i Premier League så langt - en mager retur for de 164 millioner kronene Liverpool investerte i stjernespissen for å løse ham fra kontrakten med Milan.

Og selv om han er en håndfull å håndtere har kraftspissen også et stort potensial som man vil få godt betalt om man får utløst.

Skandalehistoriene om Mario Balotelli er mange, og det har blitt stilt spørsmålet om det er noen som vil få hodet til italieneren på rett plass når det kommer til egen fotballkarriere.