Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldo vant Gullballen for andre året på rad og tredje gang totalt mandag.

Ronaldo var suveren i avstemningen gjort av landslagssjefer, -kapteiner og media i FIFAs medlemsland.

Etter at portugiseren hadde mottatt prisen og fulgt opp med den obligatoriske talen avsluttet han på en noe spesiell måte.

29-åringen slo til med et brøl av dimensjoner fra scenen.

– Skriket? Spillerne vet at jeg alltid roper det når jeg scoret et mål, eller når vi vinner, det er lagets kamprop, sier Ronaldo til den spanske TV-stasjonen Cuarto ifølge en rekke medier, deriblant Daily Mail.

<blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p>No day off. Even if you’ve earned one. <a href="https://twitter.com/hashtag/JustDoIt?src=hash">#JustDoIt</a> <a href="http://t.co/TTUf0LzcUp">http://t.co/TTUf0LzcUp</a> <a href="http://t.co/yLIctEcFwh">pic.twitter.com/yLIctEcFwh</a></p>&mdash; Cristiano Ronaldo (@Cristiano) <a href="https://twitter.com/Cristiano/status/554935339295715328">January 13, 2015</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Dermed bekreftet han selv det den kjente spanske fotballjournalisten Guillem Balagues konklusjon.

– Ronaldos kamprop er «Siiiii». Jaaaa. Jeg vet at det ikke hørtes slik ut, men det er hva han sier når han roper, skrev Balague på Twitter.

Ronaldos Gullballen-skrik har fått massiv oppmerksomhet etter utdelingen og har blitt en slager i sosiale medier gjennom ulike mer eller mindre morsomme parodier.

Selv om Real Madrid-stjernen nok en gang er blitt stemt frem til verdens beste fotballspiller, ligger han ikke på latsiden.

Ronaldo, som fikk 33 prosent av stemmene i kåringen av Gullballen mot Lionel Messi og Manuel Neuers 15, var tilbake på treningsfeltet.

I alle fall om vi skal dømme ut fra hans Twitter-konto.

– Ingen fridager. Selv om du har fortjent en, skriver han.

Vis flere