FIKK MER ENN DE BETALTE FOR: Familien i South Carolina ber folk om å sjekke brukte møbler grundig før de frakter dem inn i huset. Foto: wistv.com
FIKK MER ENN DE BETALTE FOR: Familien i South Carolina ber folk om å sjekke brukte møbler grundig før de frakter dem inn i huset. Foto: wistv.com

Katie og familien fikk sjokk da de fant ut hva som bodde i sofaen

Kort tid etter at sofaen var i hus, oppdaget Katie og sønnen røde merker på huden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Legen var ikke i tvil: Familiens hus i South Carolina var angrepet av veggedyr. Kilden viste seg å være sofaen de hadde kjøpt på bruktmarkedet Craigslist, USAs svar på Finn.no.

Historien startet da Katie Johns' ektemann fant en brukt sofa på nettforumet. 

– Den kostet 250 dollar (1800 kroner), og han ringte meg og spurte om vi ikke skulle få oss en ny sofa, forteller Katie til wistv.com.

Sofaen var «levende»

Paret hentet sofaen på et lager i Columbia i South Carolina. En uke etter at møbelet var i hus, merket de at noe var galt.

Katie Johns ville ikke tro at de hadde fått veggedyr i huset – før hun var nødt til det.

– Jeg tok en lommelykt og lyste ved sengen og der fant jeg et veggedyr. Jeg fortsatte å lete og fant en til. Jeg samlet fem veggedyr. Da skadedyrkontrollørene kom, demonterte de sofaen og det ble umiddelbart klart at sofaen var infisert, forteller Katie.

Den billige sofaen endte opp med å koste paret 3000 dollar (22.000 kroner) i utgifter for å bli kvitt skadedyrene.

Ekkelt å være hjemme

Selv etter at huset er blitt sanert, fortsetter familien å finne døde og døende veggedyr ved sofaen.

Katie understreker at hun ikke er ute etter hevn eller en ny sofa, men vil advare andre mot å kjøpe brukte møbler uten å sjekke dem grundig først.

– Det er ubehagelig å oppholde seg i vårt eget hjem nå, og det er det verste, sier hun.

– Når jeg føler at det kiler på armen, som for eksempel når et hår rører på seg eller at det klør litt, tenker jeg med en gang at det er et veggedyr som kryper på meg, sier Katie.