Bale med frisparkperle da Real Madrid vant

Real Madrid ristet av seg midtukens cupskuffelse og vant kontrollert 3-0 over Espanyol på hjemmebane lørdag. Blant annet inneholdt seieren et perlemål av Gareth Bale.

Lynvingen fra Wales har måttet tåle kritikk fordi han ikke leverer tilsvarende sin høye kjøpssum, men lørdag stilnet han nok noen av kritikerne.

På stillingen 1-0 i det 28. minutt tok han oppstilling for frispark fra 20 meter. Bale skrudde ballen hardt og elegant over muren og inn via den høyre stolpen.

Se frisparkscoringen i videovinduet øverst på siden! (med tillatelse fra C More)

Like fullt måtte Bale finne seg i å bli pepet ut da han unnlot å sentre til lagkamerat Cristiano Ronaldo for nesten åpent mål i annen omgang. Ronaldo gikk målløs av hjemmebanen Santiago Bernabéu for første gang på 18 kamper, og dermed fikk han ikke tangert Mariano Martíns rekord.

Over i annen omgang ble Real Madrid redusert til ti mann da Fábio Coentrão ble utvist etter 52 minutter. Han fikk det røde kortet for en tøff takling mot José Cañas.

Det så uansett ikke ut til å prege den spanske ligalederen. Kvarteret før slutt trygget José «Nacho» Fernández seieren med sin første scoring for klubben. (©NTB)