Mohammed Fellah, her avbildet i privatlandskamp mot Zambia i 2013, kan være på vei tilbake til Tippeligaen i januar. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Mohammed Fellah, her avbildet i privatlandskamp mot Zambia i 2013, kan være på vei tilbake til Tippeligaen i januar. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Fellah på vei bort fra Esbjerg:
– Jeg har gitt klubben beskjed

Flere Tippeliga-klubber skal ha tatt kontakt for å sikre seg midtbanespilleren, som nå drømmer om landslagsspill.

Mohammed Fellahs opphold i Esbjerg kan være i ferd med å ta slutt. Overfor TV 2 bekrefter spilleren selv at han ønsker seg nye utfordringer – gjerne i Norge.

– Jeg har gitt klubben beskjed om at jeg ønsker meg vekk. Jeg har hatt en fin tid i Esbjerg, så det handler ikke om noe slikt. Men jeg har vært mye plaget med skader og nå ønsker jeg meg nye utfordringer, sier Fellah til TV 2. 

– Hvor ønsker du å spille i fremtiden?

– Det kan være i Norge eller andre steder. Jeg utelukker ingenting og har ingen hast. Jeg vil bruke tiden fornuftig til å finne en god løsning.

Kontakt med norske klubber

Fellah er for øyeblikket på ferie i Norge og reiser tilbake til Esbjerg om noen dager. Det kan bli siste gangen han drar til sin danske klubb, gitt at Esbjerg kommer til enighet med en ny klubb.

– Jeg har gitt klubben beskjed om at jeg ønsker meg vekk, og det virker som om de er innstilte på å selge meg også. Flere Tippeliga-klubber har vært i kontakt, men foreløpig er det ingenting konkret, sier Fellah, som ikke vil kommentere hvilke klubber det dreier seg om.

– Kan VIF være aktuelt?

– Ja, jeg utelukker ingenting.

Vil tilbake på landslaget

Midtbanespilleren har kontrakt til sommeren 2016 og gir uttrykk for at han fortsatt har store ambisjoner for karrieren.

– Jeg vil tilbake på et høyest mulig nivå og få ut potensialet mitt.

Drømmen er komme tilbake i landslagsdiskusjonen.

– Jeg har et sterkt ønske om å komme tilbake på landslaget igjen, avslutter Fellah.