Marca: – Kom tilbake til Madrid, Martin

Storavisen Marca vier hele fredagens forside til Martin Ødegaard (16). Og Madrid-pressen føler seg sikker på at supertalentet velger Real Madrid.

Foto: NTB/Scanpix
Foto: NTB/Scanpix

– Kom tilbake til Madrid, lyder tittelen i fete bokstaver over avisens forside. Også undertittelen bærer budskap om hvor mye Ødegaard er ønsket i den spanske hovedstaden:

– Gal etter en gutt på 16 år.

Videre skriver Marca at det er et uvanlig trekk av Real å ville hente en unggutt som Ødegaard fra utlandet. Men det er liten tvil om at storklubben – akkurat nå – ligger først i køen blant dem som sikler etter Fotball-Europas mest omtalte talent.

Trente med Ronaldo og Zidane
Marca virker også overbevist om at alt ligger til rette for at Strømsgodset-juvelen blir Real-spiller i løpet av januar. Avisen poengterer at 16-åringen har trent med Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane, lært treningsfeltet på Valdebebas å kjenne, møtt klubbpresident Florentino Pérez og sett lokaloppgjøret mot Atlético sammen med klubbens representanter.

Torsdag kveld landet Martin Ødegaard i Norge i privatflyet fra Madrid. Det kommer neppe til å bli skrevet mindre om den norske midtbanemannen de kommende ukene. Blant andre skal Bayern München være svært interessert i å hente den talentfulle tenåringen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2