Lukas Podolski med tomlene opp etter debuten for Inter Milan mot Juventus tirsdag. Nå kritiserer han Arsenal-manager Arsene Wenger etter overgangen.
Lukas Podolski med tomlene opp etter debuten for Inter Milan mot Juventus tirsdag. Nå kritiserer han Arsenal-manager Arsene Wenger etter overgangen.

– Wenger respekterte meg ikke

Utlånte Lukas Podolski med bredside mot Arsene Wenger. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forrige lørdag ble Lukas Podolski lånt ut fra Arsenal til Inter etter å ha fått sparsommelig med spilletid denne sesongen. Nå kritiserer den polskfødte tyskeren måten manager Arsene Wenger behandlet ham på i forbindelse med overgangen.

– Han sa ingenting til meg. Han verken ringte meg eller tok farvel med meg, sier Podolski i et intervju med The Sun ifølge Sky Sports.

– Forventer ikke blomster eller kyss
Podolski kom med en kjærlighetserklæring til Arsenal-fansen på Instagram allerede før overgangen ble kjent. Forholdet til Wenger er imidlertid ikke like kjærlig.

– Jeg trenger ikke blomster eller et kyss. Men det å si farvel handler om respekt. Respekt er viktig for meg, sier han og legger til:

– Jeg gjorde alt jeg kunne for klubben. Jeg gjorde ingenting galt. Jeg drakk meg ikke full på en nattklubb.

– Måtte komme meg videre
29-åringen har spilt for Nord-London-klubben siden sommeren 2012, og har scoret 19 ligamål på 60 kamper i Premier League.

- Jeg måtte komme meg videre. Jeg kan ikke sitte og vente på 25 skader før jeg får sjansen, sier han videre.

Dråpen som fikk begeret til å renne var ifølge Sky Sports Mesterliga-kampen mot Galatasaray. Podolski scoret to mål i 4-1-seieren, men ble henvist til benken kampen etter. 

– Jeg spilte en veldig god kamp mot Galatasaray. Kampen etter var jeg på benken igjen. Da visste jeg at jeg var nødt til å komme meg videre.

Wenger med tilsvar
Fredag fikk Podolski tilsvar av Wenger. 

– Jeg nekter for at jeg ikke tok farvel. Jeg hadde mange samtaler med ham om å lånes ut. Glem ikke at uten min tillatelse kunne han ikke blitt lånt ut, sier Wenger til The Mirror. 

 

– Han fikk ikke nok sjanser til å spille. Det visste jeg og derfor ga jeg ham tillatelse til å dra. Hvorfor? Fordi jeg har mange spillere som kan spille i den posisjonen og til syvende og sist kan bare elleve starte.