Kristin (28) viser den harde sannheten bak rosablogging

Paradise-Kristin og 730-Chioma er de nye ansiktene i Bloggerne, og begge mener at blogglivet ikke er så rosa som det ser ut. Se hva de svarte på chat!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag begynner tredje sesong av Bloggerne på TV 2, og denne gangen er det to nye ansikter å se i realityserien. 

KLAR FOR BLOGGERNE: Kristin Gjelsvik (28). Foto: Bjørn Wad/TV 2
KLAR FOR BLOGGERNE: Kristin Gjelsvik (28). Foto: Bjørn Wad/TV 2

En av dem er realitygjengangeren og bloggeren Kristin Gjelsvik (28). Hun er kjent fra Paradise Hotel og Robinsonekspedisjonen og står bak stylingbloggen Style Connection. I fjor vant hun prisen for folkets favoritt i Vixen Blog Awards.

Sammen med de gamle traverne Sophie Elise Isachsen, Marna Haugen og Suzanne Aabel, samt nykommeren Chioma Anugweje (23), skal Kristin vise alle sider ved blogglivet. 

Kristin og Chioma stillte til chat på premieredagen torsdag. Se hva de svarte nederst i saken!

Skal lage sirkus

Hun er klar på hvilken rolle hun kommer til å ha:

– Jeg skal være hun brautende bergenseren som aldri holder kjeft, bruker masse farger og er litt sirkus. Det mangler litt farger og galskap, og den biten skal jeg ta meg av, forteller hun.

Kristin er kjent for sin åpenhet, og har blant annet fått mye oppmerksomhet for sin Sex Talk-spalte på bloggen. Hun avslører at hun vil dele alt i realityserien – også baksiden ved det å være blogger.

– Jeg skal vise alt som skjer. Jeg har ikke noe problem med å være åpen og ærlig. Jeg utleverer meg selv på bloggen hver dag og angrer aldri på noen ting, forteller hun.

I videoen øverst i saken kan du se Kristin vise hvordan livet bak rosablogging egentlig er.

Trodde hun skulle dø

Noe av det vanskeligste hun har opplevd hittil i sin tid som Bloggerne-deltaker, er da hun i høst ble så syk at hun trodde hun skulle dø.

– Jeg lå dausjuk i en uke og følte meg døden nær. Jeg trodde at jeg var på vei til et annet sted, forteller hun.

Selv da var kameraene med på sidelinja.

– Målet er å by så mye på meg selv at de aldri vil kicke meg ut av serien, ler hun.

Viser kjærlighetslivet

Det turbulente kjærlighetslivet med Dennis Poppe Thorsen (25), som hun møtte på Paradise Hotel og ble gjenforent med på Robinsonekspedisjonen, blir også en del av serien. Nå har de nemlig flyttet sammen.  

– Kjæresten min kommer til å være en sentral del. Nå har vi blitt samboere, og vi kommer til å vise mye fra vår hverdag. Det er ikke bare en dans på røde roser. Jeg tror det kan være spennende, for historien vår er jo ganske sjarmerende. Herregud, hvem er det som møter kjæresten på reality-tv? smiler hun.

Redd for å ikke bli likt

Den andre nykommeren er den 23 år gamle journalisten og bloggeren Chioma. Hun har drevet en skjønnhetsblogg de siste fem årene. 

– Jeg tror seerne vil få et innblikk i at bloggerlivet ikke er like gøy som det ser ut som. Det ser kanskje supert ut å dra på masse eventer, men man faker kanskje mange settinger som ikke er så gøy, forteller hun. 

Chioma forteller også at det blir veldig annerledes for henne å blottlegge tarm-sykdommen crohns på tv. Selv på sykehusbesøkene er tv-kameraene med.

Se hva de to nykommerne svarte her:

Bloggerne ser du 21:30 torsdager på TV 2 Bliss eller på Sumo (krever innlogging)