Lene Nystrøm overrasket Bjarne Brøndbo med «Rompa mi»

Lene: – For meg var det et opplagt låtvalg. Se «Hver gang vi møtes»-opptredenen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

D.D.Es vokalist og frontfigur Bjarne Brøndbo (49) skal hylles i «Hver gang vi møtes»-premieren på TV 2 lørdag klokken 20.00.

Artistene Inger Lise Rypdal, Jonas Fjeld, Thom Hell, Pål «OnklP» Tøien, Silje Nergaard og Lene Nystrøm kan velge og vrake mellom over 100 låter fra Namsos-bandets over 20 år lange karriere.

Lene Nystrøm har valgt D.D.E.s 1996-slager «Rompa mi», og forklarer låtvalget slik:

– Den har humor og den er ironisk, og det er jo der jeg kommer fra. For meg var det et opplagt låtvalg. Jeg er jo litt harry og jeg synes det er gøy å le av meg selv, så derfor valgte jeg den. Det er en morsom og kul sang, sier Nystrøm til TV 2.

Se Lene Nystrøm fremføre «Rompa mi» øverst i saken! 

– Drittøft

Bjarne Brøndbo er strålende fornøyd med Aqua-vokalistens tolkning av låta, og er rett og slett stolt over at verdensstjernen har fremført en D.D.E.-låt.

– Jeg synes det var drittøft, jeg! Når man har solgt 35 millioner plater og vært litt tegneseriefigur og alle tror du er dum og enkel i hodet … De harde faktaene er at Lene er den største stjerna her. Vi snakker a-ha-nivå! I norsk sammenheng er det gigantisk, og jeg synes det er drittøft at hun har fremført «Rompa mi» på TV. Ingen har noensinne spilt den låta med unntak av D.D.E. Ingen! Så det er et stort TV-øyeblikk, sier Brøndbo til TV 2.

«Hver gang vi møtes» har premiere lørdag 3. januar klokken 20.00 på TV 2.