STOLT: Cristiano Ronaldo ga begge tomlene opp for den nye statuen av seg selv hjemme på Madeira. Foto: Scanpix
STOLT: Cristiano Ronaldo ga begge tomlene opp for den nye statuen av seg selv hjemme på Madeira. Foto: Scanpix

Ronaldo hedret med statue i hjembyen

...men enkelte mener den er litt for «avslørende».

Cristiano Ronaldo har lagt bak seg et fantastisk 2014 med blant annet Mesterliga-seier, scoringsrekorder – både for Real Madrid og landslaget – og seinest en klubb-VM-triumf på lørdag.

Søndag ble også superstjernen behørig hyllet hjemme på Madeira med en statue. Monumentet er reist i hjembyen Funchal og portugiseren stilte villig opp for fotografene sammen med familien.

Statuen føyer seg dermed inn i rekken av Ronaldo-attraksjoner på Atlanterhavs-øya. 29-åringen har tidligere åpnet et museum om seg selv i Funchal.

Statuen har innskripsjonen «CR7» på steinen under og viser fotballstjernen i sin kjente og karakteristiske frisparkpositur. 

Statuen er «ikledd» svært tettsittende klær, slik Ronaldo selv pleier å bruke. Shortsen er imidlertid litt for tettsittende og avslørende, mener enkelte medier.

Britiske Mirror og Metro, i tillegg til Eurosport, er blant dem som morer seg med at en brett i shortsen ser ut som noe helt annet...

Ronaldo kan for øvrig vinne nok en pris hvis han går til topps i kampen om Gullballen på nyåret. Real Madrid-stjernen er nominert sammen med Lionel Messi og Manuel Neuer.

Ronaldo tok til tårene da han vant det gjeve trofeet for 2013-sesongen i januar.