Messi med utsøkt mål da Suárez scoret sitt første i ligaen

Barcelona vant enkelt mot Córdoba 5-0 lørdag.

Video med tillatelse fra C More!

Uruguayaneren har fått bra med tillit siden han var tilbake etter utelukkelsen 25. oktober, men måtte altså vente til sin åttende serieopptreden i Barcelona-trøya for å få hull på byllen.

Hjemme mot bunnlaget Córdoba gjorde han 2-0 like etter pause, etter at Pedro hadde sendt hjemmelaget i føringen da bare to minutter var spilt. Barcelona styrte lenge mot en komfortabel seier, men den ble stor først i løpet av kampens ti siste minutter.

Foran øynene på Martin Ødegaard, som er på besøk hos den spanske storklubben og angivelig så oppgjøret fra tribuneplass, gjorde 16-åringens idol Lionel Messi både 4-0 og 5-0 like før slutt. Da hadde allerede Gerard Pique scoret hjemmelagets tredje.

Med seieren er Barcelona ett poeng bak serieleder Real Madrid og legger ytterligere press på erkerivalen. Fjorårets mesterligavinner spiller lørdag finale i klubb-VM og får dermed ikke sjansen til å øke avstanden i toppen av La Liga før på nyåret. (©NTB)