Sandra Lyng Haugen(27) ble kvalm før sin hiphop-debut

27-åringen debuterte som hiphop-danser på direktesendt TV.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sandra Lyng Haugen er en av åtte deltagere som 9. januar skal ut på dansegulvet i TV 2s nye fredagsprogram Mitt dansecrew.

Sandra har liten danseerfaring, men er positivt overrasket etter de første ukene med trening.

– Jeg føler at jeg tok dette bedre enn jeg hadde forventet. Min mormor sier jeg har to venstreføtter og ikke burde gå ut på dansegulvet, det var det jeg hadde i hodet mitt da jeg kom hit. Men jeg har alltid drømt om å lære å danse, og jeg får det lettere til enn jeg hadde forventet, forteller en fornøyd Sandra til God morgen Norge.

Var kvalm før opptreden

I dag tidlig stilte hun sporty opp på direktesendt TV, for å vise hva hun har lært så langt. Men hun innrømmer at hun var ekstremt nervøs.

– Jeg var kvalm da jeg satt og fikk litt sminke i dag, for det er det å gjøre noe foran folk som du ikke kan, forteller Sandra Lyng Haugen.

– Sandra er ingen amatør

I Mitt dansecrew skal åtte kjendiser, sammen med hvert sitt dansecrew, kjempe om seieren i det nye danseprogrammet.

Sandras dansecrew kaller seg dEEp doWN dopEiZM og de er også godt fornøyde med å fått med seg Sandra Lyng Haugen på laget.

– Jeg vil ikke kalle Sandra en amatør. Det som er bra med henne er at hun har veldig god musikalitet og forståelse for bevegelse og performance. Det er et veldig godt utgangspunkt, sier Camilla Tellefsen.

Vanskelig å kombinere

Sandra har aldri danset før og etter seks-ukers trening er det tøffeste å skulle kombinere trinn og koreografi.

– Men det er så utrolig gøy at man har lyst til å stå på i timevis.

Frykter Finger'n mest

Sandra skal konkurrere mot syv andre kjendiser.

De er politiker og informasjonssjef for Nortura, Eskil Pedersen (30), Briskeby-vokalist Lise Karlsnes (34), DJ og programleder Thomas «Finger'n» Gullestad (33), blogger Sophie Elise Isachsen (19), NRK Super-programleder Markus Bailey (22), komiker og «Norske Talenter»-dommer Lisa Tønne (36) og TV 2-sportsanker Susanne Furøy Wergeland (29).

Og Sandra tror Thomas Finger'n Gullestad blir den farligste konkurrenten.

– Jeg tenker at Finger'n kommer til å være en slags favoritt. Han tar ting veldig lett og det er en utfordring, sier Sandra.