– Her må du score, Zlatan!

Fotballeekspert kritisk til superstjernen etter bom i sluttminuttene da PSG tapte.

Guingamp-Paris SG 1-0

Video med tillatelse fra Viasat.

Zlatan Ibrahimovic og resten av stjernemannskapet Paris Saint-Germain sto ubeseiret før nedrykkskandidat Guingamp ble for sterk og vant 1-0 søndag.

Allerede i det 11. minutt scoret vertenes Jeremy Pied det avgjørende målet i kampen. Verken Ezequiel Lavezzi, Edinson Cavani eller Ibrahimovic maktet å svare på den tidlige scoringen.

Nærmest kom svensken fire minutter førs lutt, men danske Jonas Lössl i Guingamp-buret hindret utligning med en strålende redning.

Svenske fotballeksperter mener imidlertid at det burde vært scoring.

– Det var en ganske god avslutning av Zlatan, men så nær som det er så skal det være mål, sier ekspertkommentator for TV12 Martin Åslund ifølge Expressen.

Det kunne nok gjort humøret til PSG-sjef Laurent Blanc.

– Dette er ikke bare en dårlig uke, det er en forferdelig uke. Å tape mot et lag som spiller bra er én ting, men dette kan vi ikke tolerere, sa en forbannet Blanc.

PSG raste også over at de ikke fikk straffe etter litt over timen spilt.

Guingamp-forsvarer Dorian Leveque slo ballen bort med hånden, men dommeren vinket spillet videre. Både Blaise Matuidi og Ezequiel Lavezzi pådro seg gult kort for protestene mot dommeren.

Med seier borte mot Monaco senere søndag, kan dermed Marseille øke forspranget på hovedstadslaget i serien.

Foran kampen var Laurent Blancs lag ubeseiret i hjemlig liga denne sesongen. Med ti seirer og sju uavgjortresultater har de likevel ikke gjort beslag på den øverste plassen.

Med seieren klatret Guingamp fra 17.- til 13.-plass. (©NTB/TV 2)