– Jeg vet at han er et stort talent, og at han fremdeles er veldig ung. Basert på det jeg har hørt, har han mange tilbud, men jeg håper han gjør det rette valget. Om Bayern vil ha ham, så håper jeg absolutt at han kommer til oss.

Det sier ingen ringere enn Arjen Robben.

TV 2 meldte tidligere denne uken at det norske vidunderbarnet var på trening hos Bayern München, noe som senere ble bekreftet at trener «Pep» Guardiola, styreleder Karl-Heinz Rummenigge og flere bilder som ble delt på sosiale medier. 

– Jeg skal ikke si at han er århundrets talent
Robben fikk ikke deltatt på treningene selv, men har fått høre nok av lagkameratene til at han nå ønsker seg 15-åringen til Tyskland og München. 

Kommentarene ble gitt til den tyske versjonen av fotballnettstedet Goal.

Etter kampen mot Augsburg lørdag ettermiddag ble nemlig både Robben og Rummenigge bedt om å si hva de synes om den snart 16 år gamle Ødegaard.

Bayern vant kampen 4-0, og det var en ekspansiv Rummenigge som snakket med pressen i etterkant og bekreftet at de ønsker at Ødegaard forplikter seg til klubben.

– Han har trent med oss denne uken og er et stort talent. Jeg skal ikke si at han er århundrets talent, men han er en interessant spiller. Hele Europa er imidlertid på jakt etter ham, men vi jobber med det, sa den tidligere storspilleren.

– Har satt spor etter seg
«Hele Europa» er neppe den overdrivelsen det høres ut som.

Den spanske avisen Sport meldte fredag at Ødegaard nå skal trene med Barcelona, og det er også blitt rapportert at han skal trene med Arsenal i nærmeste fremtid. Tidligere har han også trent med Liverpool, hvor han etter sigende gjorde sakene sine meget bra.

– I Liverpool har Martin Ødegaard satt store spor etter seg. Tidligere manager og spiller, Phil Thompson, fortalte meg tidligere at kaptein Steven Gerrard var blant dem som lot seg imponere over Ødegaard da unggutten trente med klubben, sa Øyvind Alsaker tidligere denne uken.