Slukte ild på barne-TV. Så skjedde dette...

Det som skjer i denne videoen er så rart at alle trodde det var en spøk. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var ikke bare-bare å være Luis Ricardo (51) forrige helg.

Da den brasilianske TV-stjernen skulle underholde det unge publikumet, gikk det skeis.

GLISET: Luis Ricardo er en av de mest populære programlederne i Brasil. Nå behandles han for brannskader. Foto: STB
GLISET: Luis Ricardo er en av de mest populære programlederne i Brasil. Nå behandles han for brannskader. Foto: STB

Ricardo skulle prøve flammesluking i det populære barneprogrammet «Programa do Ratinho», men det gikk ikke akkurat etter planen.

Han tok fyr, og som du ser i videoen over ble det svært dramatisk i TV-studioet. Såpass mye gikk galt, at publikum var sikre på at det hele var en sketsj.

Trodde det var en spøk

Ricardo helte for mye brennbar væske i munnen før han skulle sprute ut flammer, og begynte å gispe etter luft. Væsken rant nedover kinnene hans og tok fyr. Da han forsøkte å blåse ut flammene, satte han i stedet fyr på håret sitt. 

Eliu Comejo var en av gjestene i studioet, som befinner seg i Sao Paulo, og hun forteller sin versjon av det som skjedde:

– Det så ut som et komishow, så vi trodde at det var en spøk. Han løp ut av studioet med håret i fyr og flamme. En gammel mann som ikke var i stand til å løpe forsøkte å hoppe etter ham mens han sprayet her og der, og egentlig over alt, med et løpsk brannslukningsapparat. 

Klappet og lo

Comejo sier at det hele lignet på et slapstick-show.

– Klovnene og en modell ble bare stående der mens studio tok fyr, men de bestemte seg omsider for å legge noen plastikkmatter over flammene på gulvet. En annen mann med et brannslukningsapparat kom løpende ut av det blå, og skled på gulvet og ramlet på ryggen. Det så ut som et klassisk slapstick-show, så vi klappet og lo. Vi hadde ingen anelse om den forferdelige feilen Ricardo hadde gjort og at han var alvorlig skadet, sier hun.

Flammene ble omsider slukket, og deretter bestemte TV-produsentene seg for å slå av kameraene og sette over til reklame. 

Foreløpig har ikke kanalen som sender programmet, STB, kommentert selve hendelsen, men de sier at Ricardo ble fraktet til sykehus og nå blir behandlet for brannskader.