FREIDIG: Dette er et av bildene Nicki Minaj bruker som promobilde for turneen sin. (FOTO: PROMO)
FREIDIG: Dette er et av bildene Nicki Minaj bruker som promobilde for turneen sin. (FOTO: PROMO)

Nicki Minaj kommer til Norge

Den kontroverielle 32-åringen skal spille i Oslo Spektrum til våren.

Det er i sammenheng med The Pinkprint Tour at Minaj har lagt besøket til Oslo 17. mars, 2015.

Turnéen er oppkalt etter Nicki Minaj sitt tredje studioalbum. Radiohiter som Anaconda og Pills’n’Potions er allerede sluppet fra albumet.

I ekstase
– Vi er i ekstase over at en verdensstjerne som Nicki Minaj har valgt å legge inn Oslo i sin turné. Hun elsket det norske publikummet da hun var her sist i 2012, og vi gleder oss selvfølgelig til å vise henne at vi er like store, og om ikke enda større fans i 2015, skriver arrangør Peer Osmundsvaag i en pressemelding.

Legendarisk skole
Nicki Minaj gikk som ung på den legendariske La Guardia High School, som blant annet filmen Fame er basert på. Der studerte hun i hovedsak skuespill og teater, men det var altså musikk og nærmere bestemt hip hop den talentfulle jenta skulle ende opp med. Hun ble oppdaget på nettstedet MySpace av Young Money Entertainment, som også huser navn som Drake, Austin Mahone og Lil’ Wayne, som også i sin tid startet opp firmaet.

2014 har vært et stort år for den fargerike artisten. Foruten å slippe sitt tredje album, har hun også ledet MTV Music Awards, og knuste rekorden som Miley Cyrus tidligere holdt – Minaj fikk 19,4 millioner klikk på sin Anaconda-musikkvideo på Youtube på 24 timer.

Filmdebut
5 desember ble det også klart at hun er nominert til to Grammy Awards, og hun debuterte på kinolerretet i The Other Woman, der hun blant andre spiller mot Cameron Diaz.