VISTE SEG FREM: Martin Ødegaard (til venstre) trente med Liverpool torsdag og imponerte Liverpool-manager Brendan Rodgers. FOTO: SCANPIX
VISTE SEG FREM: Martin Ødegaard (til venstre) trente med Liverpool torsdag og imponerte Liverpool-manager Brendan Rodgers. FOTO: SCANPIX

Martin (15) imponerte Liverpool-manageren på trening 

Stortalentet trente med storklubben torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool/Bergen (TV 2): Martin Ødegaard er et svært hett navn i Fotball-Europa for tiden. 

Tirsdag uttalte Chelsea-manager José Mourinho seg villig om det norske supertalentet. Dagen etter ble det kjent at tenåringen var i Liverpool for en omvisning hos den engelske storklubben

Nå viser det seg at Ødegaard gjorde mer enn bare å være med på en guidet tur på Anfield. Strømsgodset-juvelen deltok nemlig på torsdagens trening på Melwood, og fikk bryne seg mot stjerner som Steven Gerrard og Raheem Sterling.

Alt tyder på at Ødegaard gjorde sakene sine svært bra. Etter det TV 2 kjenner til skal Liverpool-manager Brendan Rodgers ha latt seg imponere over Ødegaard.

Nord-iren har tidligere uttalt seg positivt om stortalentet.

– Han er et fantastisk talent, men jeg har ikke mer å si. Han er en annen klubbs spiller, sa Rodgers forrige måned.

Ødegaard var på besøk hos Real Madrid tidligere i høst, og skal de kommende ukene besøke flere klubber i Europa.

– Det er veldig mange interessante og spennende klubber uansett. Vi planlegger to til fire før jul, sa pappa Hans Erik Ødegaard til TV 2 i november.

Bayern München er allerede blitt nevnt som en aktuell klubb, og ifølge tyske medier skal også Borussia Dortmund og Stuttgart være på Ødegaards besøksliste.

Talentfabrikken Ajax er også blant interessentene. Ifølge den nederlandske journalisten Simon Zwartkruis skal Ødegaard besøke Amsterdam-klubben innen kort tid.

Real Madrid er for øvrig ikke den eneste spanske storklubben som følger nordmannens fotspor tett. Barcelona har også sendt en invitasjon til Ødegaard for å besøke La Masia og bli kjent med klubben.

Det er ventet at Team Ødegaard vil offentliggjøre yngstemanns nye klubb etter han fyller 16 år den 17. desember.

Ødeggard har tatt både Fotball-Norge og resten av Europa med storm denne sesongen. Unggutten fikk sitt gjennombrudd for Strømsgodset med storspill og scoringer i vår. Debuten – som den yngste i Tippeliga-historien – kom 13.april, mens den første scoringen kom 16. mai.

Innsatsen ble belønnet med landslagsdebut i privatlandskampen mot Emiratene i august, før Drammens-gutten ble yngste spiller i EM-kvalifiseringens historie med sitt innhopp hjemme mot Bulgaria i oktober.