Olav Harald: – Jeg lever godt med andreplassen

Olav Harald Ulstein (51) tapte Farmen-finalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter en svært spennende finale var det Magnhild Vik (43) som ble kåret til årets vinner av Farmen.

Det var til slutt kun ett poeng som skilte mellom Magnhild og andreplassen Olav Harald Ulstein (51) i den avgjørende kunnskapskonkurransen. 

– Jeg ledet med to poeng før kunnskapskonkurransen, men jeg visste at Magnhild er kunnskapsrik og veldig flink i alt hun gjør, så jeg følte meg aldri trygg. Jeg måtte ha ledet med åtte kniver, dersom jeg skulle følt meg trygg, sier Olav Harald.

Se det aller første intervjuet med Olav Harald i videovinduet over.

– Magnhild er en verdig vinner

51-åringen innrømmer at han gjerne skulle ha sett seg selv som vinneren av Farmen, men han forteller at han unner Magnhild seieren. 

– Hun er en verdig vinner. Det er en fantastisk dame som har vunnet i dag. Selvfølgelig skulle jeg gjerne ha vunnet selv, men jeg lever godt med andreplassen. Jeg har hatt et fantastisk opphold på Farmen, og Magnhild fortjener seieren mer enn noen andre, sier Olav Harald. 

– Kommer til å holde kontakten med mange

Olav Harald har vært involvert i flere konflikter som har utspilt seg på gården. Feiden mellom ham og Finn Olav har fått mye oppmerksomhet

Når TV 2 prater med han rett etter finalen, forteller derimot Olav Harald at han storkost seg inne på gården.

 Jeg har blitt kjent med mange spennende folk, og jeg vet at jeg kommer til å holde kontakten med mange av dem i fremtiden. Spesielt Magnhild. Jeg har hatt et kjempegodt forhold med henne inne på Farmen. Hun har vært god å prate med når jeg har savnet de hjemme, sier han. 

Søndag kveld feires vinneren Magnhild på en storslått finalefest. Den kan du se direkte på tv2.no fra kl. 21.55.