Magnhild takker familien for støtten

Farmen-vinneren Magnhild Vik (43) er svært takknemlig for støtten fra familien. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var Magnhild Vik (43) som ble kronet til årets vinner av Farmen. Hun feiret seieren på finalefesten sammen med ektemannen.

Da TV 2 prater med paret på finalefesten, innrømmer ektemannen at det var travelt for han å være alene hjemme med gård og barn mens Magnhild var på Farmen. 

– Jeg kan ikke takke min svigerforeldre, mine foreldre og avløseren nok. Det har vært avgjørende å hjelp fra dem. Inne på gården tenkte jeg mye på sønnen min som har en sykdom. Men han er i utgangspunktet frisk, så han får den hjelpen han trenger, sier Magnhild.

Magnhild har tidligere fortalt om sin tre år gamle sønn som har hemofili A, som er en blødersykdom.

– Står for det jeg har gjort

– Hvordan har det vært å komme hjem igjen?

– Det var veldig godt å komme hjem igjen. Da var det rett tilbake til jobb og fjøs, og en stor mediestorm, sier Magnhild.

Farmen-vinner forteller at hun føler at media har overdrevet når de har skrevet om alle konfliktene på gården.

– Mye av det som har kommet fram i media er medieskapt. Det er små ting som er blåst opp i stor skala. Jeg føler at jeg har fått mye urettmessig kritikk. Jeg har holdt avtalene mine, og jeg står for det jeg har gjort på Farmen. Jeg skjønner ikke hva jeg har gjort som kan kvalifiseres til juks, sier Magnhild.

– Men de positive meldingen jeg får fra kjente og ukjente veier opp for alt det negative som har kommet, legger hun til.

Barna meldte henne på

Magnhild avslører at det var barna som meldte henne på konkurransen.

– De sa at jeg burde melde meg på, siden de mente at jeg kom til å klare dette, sier Magnhild. 

Se bildeserie fra finalefesten her: