Johaug bekrefter at hun er kjæreste med Nils Jakob Hoff 

Skistjernen fikk spørsmål om forholdet på pressekonferanse i Kuusamo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kuusamo (TV 2): Therese Johaug bekreftet på en pressekonferanse i Kuusamo at hun er kjæreste med roeren Nils Jakob Hoff.

– Jeg er ikke fan av å kommentere privatlivet mitt i offentlig media, men ja, svarte Johaug på VGs kjærestespørsmål.

Johaug, som lenge har vært singel, har tidligere uttalt at hun ble kraftig lei av spørsmål om når hun skulle få seg en kjæreste.

Lørdag meldte God kveld Norge at 26-åringen ha funnet tonen med den 29 år gamle roeren Nils Jakob Hoff.

Ble mobbet
I et tidligere intervju med NRK fortalte Hoff at han ble mye mobbet i barndommen på grunn av kraftig overvekt. Mobbingen førte til at moren til slutt måtte flytte ham til en ny skole.

– Jeg begynte med roing rett og slett for å gå ned i vekt. Jeg veide oppimot 110 kilo og kjente det disset i ansiktet hvis jeg gikk ned en trapp. Da skjønte jeg at noe måtte skje, fortalte Hoff i et intervju med NRK-Sporten i 2011.

Utklasset alle
Johaug la kjærestetankene igjen på hotellet på søndagens 15-kilometer i Kuusamo. Hun utklasset konkurrentene med over 40 sekunder i de finske skogene.

– Jeg var ekstra sint da jeg gikk i dag. Jeg var bestemt. Jeg vet at jeg har det i meg, og jeg har gått fort på Beitostølen i helgene før Kuusamo. Jeg kjente at jeg var ekstra skjerpet i dag, sier Johaug til TV 2.