Agüero fikk se TV 2-Alsaker gå av hengslene da City vant serien

Sergio Agüero forteller TV 2 om hans legendariske mål, verdens beste keeper og hva fremtiden bringer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Er dette fra Norge? Han mistet vel stemmen etter dette? Han kommenterte vel ikke på et år etter dette, sier Sergio Agüero når TV 2 viser Alsakers kommentering av vinnermålet mot QPR.

Manchester Citys stjernespiss tenker fortsatt jevnlig på øyeblikket da alt sto på spill og han ble den store helten.

– Dette målet er noe som betyr veldig mye for meg. Det er et av de flotteste øyeblikkene jeg har opplevd i fotballen og i livet mitt. Vi vant tittelen, men jeg var mest i sjokk den dagen. Det er vanskelig å uttrykke, men jeg tenkte på det her om dagen. Det er et av de flotteste øyeblikkene i mitt liv.

Elsker å spille for City

Overgangen til City i 2011 viste seg å være et godt trekk for Agüero. Året etter avgjorde han Premier League med et mål som umiddelbart ble en klassiker.

Han ser heller ingen grunn til å bytte klubb i årene som kommer.

– Fotballen i England, Premier League, er den beste ligaen i verden å spille i. Jeg er veldig glad og fornøyd med å spille her. Jeg håper jeg kan bli her i mange år og spille i Premier League for Manchester City. Jeg har det veldig bra her, det spilles bra fotball her. Jeg elsker det.

På søndag venter Southampton, årets store overraskelse, og en ny sjanse til å finne veien til mål.

– Forsvarerne til Southampton er tøffe og sterke, men jeg har ingen plan for hvordan jeg skal spille. Jeg vil spille slik jeg alltid gjør og når vi er i kampen, ser jeg hvor rommene jeg trenger er. Vi ser selvfølgelig på videoer før kampen, men i kampen jobber man bare for å gjøre sitt beste.

Veien til storhet

Sergio Agüero kom til argentinske Independiente som niåring i 1997. Seks år senere debuterte han for A-laget.

Etter tre år for den argentinske storklubben, hvor han scoret 18 mål på 36 kamper i sin siste sesong. Som 18-åring gikk turen videre til Atletico Madrid for 20 millioner euro.

Langs veien har han hele tiden utviklet seg til å passe i nye roller.

– Jeg jobber hele tiden for å bli bedre. I Atletico Madrid spilte de litt mer bakpå og vi kom oss ikke alltid like mye til mål. Da jeg kom til City, jobbet jeg mer som en nier hvor jeg jaktet rom i boksen for å score mål. Når man får mer erfaring og du kjenner bedre til hvordan rivalene spiller, og når vi snakker om vår neste kamp, så jobber man alltid hardt for å finne ut hvordan man skal score mål.