Zucca poengløs da Rangers imponerte i Philadelphia

Mats Zuccarello og New York Rangers viste imponerende takter i NHL fredag. Philadelphia Flyers ble slått 3-0 i egen hall.

Se kampsammendrag øverst (video med tillatelse fra VIASAT SPORT)

Rangers kom fra et surt tap (3-4 i forlengning) mot Tampa Bay Lightning og viste tidlig hvem som var mest sultne på seier. Philadelphia fikk til lite, og i kampens første overtall slo gjestene til. Dan Boyle scoret sitt andre mål for sesongen på pasning fra Derek Stepan og Martin St. Louis etter 6.10 minutter.

Zuccarello startet i Rangers' førsterekke sammen med Rick Nash og Derrick Brassard. Nordmannen fikk totalt spille 15.15 minutter, men noterte seg ikke for poeng. Han var heller ikke på isen ved noen av scoringene.

Det var derimot veteranen St. Louis, som noterte sitt 1000. NHL-poeng i karrieren da han økte til 2-0 etter fire minutter av annen periode. Igjen var Stepan servitør med et skudd fra høyre, som Flyers-keeper Steve Mason svakt ga retur på.

Og Stepan ga seg ikke som pasningslegger med det. Også i den tredje perioden skulle Rangers score tidlig, denne gang i undertall. Rick Nash hamret inn sitt 16. mål for sesongen etter 5.30 og trygget langt på vei seieren for Rangers.

Rangers møter Philadelphia Flyers også lørdag, da hjemme i Madison Square Garden. De første to oppgjørene mellom lagene i høst har gitt New York-seier.