Zucca-scoring hjalp ikke i Rangers-tap

Mats Zuccarello Aasen scoret sitt fjerde mål for sesongen, men Rangers tapte for andre gang på to uker mot Tampa Bay Lightning.

SCORET: Zucca blir gratulert at Derick Brassard etter 1-1-scoringen i Amalie Arena mot Tampa Bay Lightning. Foto: Kim Klement-USA TODAY Sports.

En aggressiv Mats Zuccarello Aasen og resten av New York Rangers ville tydelig revansjere 1-5-tapet mot Tampa Bay Lightning i Madison Square Garden tidligere i november. Og det var nettopp Zuccarello som kom i fokus de første minuttene av kampen natt til torsdag. Nordmannen ble utvist 4.39 ut i første periode, som førte til at Lightning kunne utnytte powerplay. Steven Stamkos satte pucken bak Henrik Lundqvist - 1-0