PÅ TV 2: Den amerikanske talkshow-stjernen Jimmy Fallon ønsker TV 2s seere velkommen neste år. Foto: TV 2
PÅ TV 2: Den amerikanske talkshow-stjernen Jimmy Fallon ønsker TV 2s seere velkommen neste år. Foto: TV 2

TV 2 lanserer ny humor-kanal

TV 2 lover høykvalitets humorprogrammer og filmer når de lanserer kanalen TV 2 Humor neste år.

TV 2 lanserer Norges første rendyrkede humorkanal. Kanalen som skal gi deg en god latter 24 timer i døgnet kommer i mars neste år.

Satser på sjangerkanalene

TV 2 er inne i siste del av et år med solid vekst. Nå satses det tungt på sjangerkanalene.

– Vårt fokus fremover er å sikre fortsatt vekst og økte markedsandeler i riktige målgrupper. For å nå dette målet gjør vi nå en tydelig satsing på sjangerkanalene og vårt første steg er å lansere en ny kanal. TV 2 humor blir morsom, uforpliktene og forutsigbar i den forstand at du alltid skal få deg en god latter, forteller programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Norges første og eneste rendyrkede humorkanal

TV 2 Humor markerer starten på en ny rendyrket innholds-strategi for Mediehuset TV 2.

– Vi vet at humor som sjanger fenger den yngre målgruppen. Dette blir Norges første og eneste rendyrkede humorkanal for seerne som er på jakt etter morsom og uforpliktende underholdning. Kanalen vil ha et tydelig og skreddersydd sendeskjema som blir enkelt å forholde seg til i en travel hverdag, sier Nina Lorgen Flemmen som er direktør for internasjonale innkjøp i TV 2.

SATSER PÅ HUMOR: Direktør for innkjøp, Nina Lorgen og programdirektør Jarle Nakken i TV 2 lover kvalitetshumor. Foto: TV 2/Espen Solli
SATSER PÅ HUMOR: Direktør for innkjøp, Nina Lorgen og programdirektør Jarle Nakken i TV 2 lover kvalitetshumor. Foto: TV 2/Espen Solli

Stjernespekket innehold

Når TV 2 Humor lanseres neste år, blir det med USAs største talkshow fem kvelder i uka. TV 2 signerte nylig kontrakten om å få vise «The Tonight show med Jimmy Fallon», og showet vil bli vist allerede 24 timer etter at det har gått på TV i USA. I tillegg spekkes kanalen av toppserier som «2 Broke Girls», «Modern Family», «Fresh Prince Of Bel Air» , «That '70s show», «New Girl», «South Park» og «My Name Is Earl».

– «The Tonight Show with Jimmy Fallon» er et kupp. Showet som tidligere ble ledet av legenden Jay Leno, har tatt helt av i USA etter at Jimmy Fallon tok over. Komikeren har vunnet både Emmy og Grammy-priser. I tillegg vil vi tilby programmet på TV2 Sumo allerede fra 1. desember slik at de som har mulighet og lyst kan bli bedre kjent med «kongen av late-night», forteller Nina Lorgen Flemmen.

TALKSHOWKONGEN: Jimmy Fallon er snart klar for norske seere på TV 2 Humor. Foto: TV 2
TALKSHOWKONGEN: Jimmy Fallon er snart klar for norske seere på TV 2 Humor. Foto: TV 2

Lover høykvalitet

På TV 2 Humor vil det også bli vist internasjonale humorfilmer og høykvalitets humorprogrammer, samt TV 2s egne humorformater. Det vil også bli satset stort på norsk humor i tiden som kommer.

– Vi er allerede i gang med å knytte til oss talenter og konsepter for å kunne lansere norskprodusert humor på kanalen i 2016. Det skal bli mye latter i TV 2 framover, og vi gleder oss til å lansere de konkrete planene våre på et senere tidspunkt. Vi kommer garantert til å ha Norges morsomste jobb i årene som kommer, forteller programdirektør Jarle Nakken.