Kloppen åpner hjemmet sitt: – Gøy å se Steinfeld i rosa forkle

Solveig Kloppen inviterer kjendisene hjem til seg i serien «En kveld hos Kloppen». Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne uken lanserer TV 2 alle programmer for våren, og blant de nye konseptene er programleder Solveig Kloppens nye program «En kveld hos Kloppen».

Her inviterer hun kjendiser, artister, forfattere, idrettshelter, politikere, og komikere hjem i sitt eget hus.

Ikke invaderende

Selv synes hun det er overraskende hyggelig å ha så mange store personligheter hjem til sitt private kjøkken.

– På et tidspunkt underveis i innspillingen tenkte jeg «burde ikke jeg føle at dette er veldig invaderende?» Men så følte jeg ikke det. Jeg kjente godt etter og syntes bare at det var utrolig hyggelig. 

Verner om privatlivet

Under innspillingen fikk både gjestene og kamerateamet et stort innblikk i huset hennes i Tåsen hageby. Likevel er det viktig for den rutinerte programlederen at noe fremdeles hører privatlivet til. 

– Det er sånn at man åpner opp og viser mange rom i hjemmet, men fortsatt er det rom som er lukket i huset – og hos meg selv, tilføyer Kloppen.

PÅ BESØK: Hans Wilhelm Steinfeld er en av Solveig Kloppens gjester denne våren.
PÅ BESØK: Hans Wilhelm Steinfeld er en av Solveig Kloppens gjester denne våren.

– Litt skummelt

Med matlaging på agendaen er gjestene være med å tilbereder middagen selv. Dermed ble hele kjøkkenet endevendt på jakt etter riktige redskaper. 

– Det var litt skummelt og stressende i starten. Selv om jeg hadde sjauet og ryddet en uke på forhånd så det jo ut som det gjør i vanlige hjem. Altså litt ruskete. Da de begynte å lete etter sleiver og kopper syntes jeg det var litt ubehagelig at de skulle innom alle «roteskuffene», men det måtte jeg bare slippe.

Hjemme hos Solveig er det varmen og sjarmen som kommer frem. Et plettfritt hjem er derfor ikke mye vits. 

– Dersom vi skulle filmet dette i et strøkent hjem så kunne vi like godt være i et studio. Litt av poenget var jo å være i et vanlig hjem. 

Hjertebank

Alle gjestene er på forhånd håndplukket. Likevel er det enkelte personer som ble ekstra spesielle å få hjem på besøk. 

– Det var gjevt med alle, men hjertet banket litt ekstra da forfatter Tore Renberg skulle komme, fordi jeg er så fan av bøkene hans, innrømmer hun.  

Selv har Kloppen fått opplevelser for livet som hun aldri kommer til å glemme. 

– Jeg har hatt intimkonsert i hagen med vokalisten i Ole Ivars. Hans Wilhelm Steinfeld har gått rundt en hel dag med et lite rosa forkle her hjemme. Kjetil Jansrud har klimpret på gitar, og Silya Nymoen har sittet ved kjøkkenet og sunget om vaginaer. 

Magiske kvelder

Hun er overrasket over hvor store kontraster hver innspilling har hatt. 

– Det som var gøy er at hver kveld lever sitt eget liv. Det handler om ulike gjester og hva de får frem hos hverandre. Plutselig er Sylvi Listhaug, Tore Halvorsen, Ole Ivars og Cess en gjeng.

Hun innrømmer likevel at hun var litt ekstra nervøs før Hans Wilhelm Steinfeld skulle komme på besøk. Dette skulle vise seg å være helt ubegrunnet.  

– Jeg var litt nervøs fordi han har et brumlete image. Han var sammen med Ingrid Gjessing og Ole Robert Reitan. Men den sammensetningen var helt magisk og endte med allsang og russisk folkemusikk, avslører hun.

«En kveld hos Kloppen» begynner på TV 2 våren 2015!