INNE OG UTE: Ronaldo er vraket - men Lionel Messi er med på Toures drømmelag.  AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
INNE OG UTE: Ronaldo er vraket - men Lionel Messi er med på Toures drømmelag.  AFP PHOTO/ GERARD JULIEN

Vraker Ronaldo på tidenes drømmelag

Manchester City-stjernen Yaya Touré finner heller ikke plass til egne lagkamerater. Sjekk drømmelaget og si din mening her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Yaya Touré har blitt bedt om å sette opp det han mener er tidenes drømmelag.

Midtbanespilleren nøler ikke med å plukke ut to av fotballhistoriens beste spillere, Pelé og Maradona, men fant ikke plass til Cristiano Ronaldo.

Real Madrid-stjernen Ronaldo har denne sesongen scoret utrolige 20 mål på 11 seriekamper for den spanske storklubben, og mange mener at portugiseren er verdens beste fotballspiller for øyeblikket.

– Messi er historiens beste
Ronaldos rival Lionel Messi kapret imidlertid plassen på venstre kant på Tourés «ultimate drømmelag», som er gjengitt i den engelske avisen The Daily Mail.

Messi scoret i helgen hat trick i Barcelonas 5-1-seier mot Sevilla, og overtok dermed tronen som historiens mestscorende spiller i La Liga med 253 fulltreffere totalt. Etter kampen utropte Barcelona-president Josep Maria Bartomeu Messi til historiens beste fotballspiller.

– Han er den beste spilleren i fotballhistorien. Vi er henrykt over det han har oppnådd, og det finnes ikke et ord som kan beskrive det, sa Josep Maria Bartomeu etter Messis historiske scoringsrekord, ifølge BBC.

Ingen lagkamerater fra City
Touré spiller til daglig sammen med stjernespillere som Sergio Agüero og Vincent Kompany i Manchester City, men midtbanespilleren fra Elfenbenkysten fant ikke plass til noen av sine nåværende lagkamerater på drømmelaget.

Touré valgte imidlertid å satse på flere spillere som hadde sin storhetstid på 1990-tallet, som Roberto Baggio, Cafu, Zidane og Maldini.

Dette er Tourés ultimate drømmelag (4-4-2):

Keeper:
Fabien Bartez, Frankrike

Forsvar:
Cafu, Brasil
Franco Baresi, Italia
Franz Beckenbauer, Tyskland
Paolo Maldini, Italia

Midtbane:
Diego Maradona, Argentina
Patrick Vieira, Frankrike
Zinedine Zidane, Frankrike
Lionel Messi, Argentina

Angrep:
Pelé, Brasil
Roberto Baggio, Italia

DEBATT:
Hvem hadde du tatt ut på tidenes drømmelag? Ta debatten i kommentarfeltet under!