Fortvilte Hotel Cæsar-fans går til kamp mot nedleggelse 

Innspillingsstopp og fallende seertall har ført til rykter om nedleggelse av den populære serien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

At Hotel Cæsar-serien har fått innspillingstopp har ført til rykter om at Hotel Cæsars skjebne henger i en tynnere tråd enn noensinne.

Fortvilte fans går nå til kamp mot TV 2 for å forhindre at den populære serien legges ned.

– Jeg synes det er helt forferdelig, det synes vi alle, sier Cæsar-fan Stian Nandrup til God kveld Norge.

– Jeg har drevet blogg et par år, i tillegg til at jeg har sett alle episodene på TV 2 Sumo og jeg har begynt å se det på nytt igjen, så det blir rett og slett et tomrom i livet mitt, sier Ole Johannes Ferkingstad. 

Lover stort demonstrasjonstog

I oktober gråt Ole Johannes av lykke da han fikk et eksklusivt møte med sin store heltinne Juni Anker Hansen i Hotel Cæsar. En knapp måned senere er lykken snudd til fortvilelse.

– Hvis vi ikke kjemper og viser engasjement til TV 2, at vi elsker Hotel Cæsar fortsatt, så er det fare for nedleggelse, sier Ole Johannes.

Usikkerheten rundt hotellets framtid, har resultert i telefoner og opprør mot TV 2.

– Hvis de legger ned Cæsar så kan vi nesten love et tog på størrelse med 17.mai-toget. Da skal vi alle demonstrere mot TV 2 for at Cæsar skal fortsette, sier en engasjert Stian.

Ingen planer om nedleggelse

Men i følge programredaktør i TV 2, Christoffer Haug, er det ingen planer om å legge ned Cæsar.

– Vi har spilt inn veldig mange episoder, så vi ligger veldig langt foran det som sendes på TV, derfor har vi en innspillingsstopp, sier Haug og legger til;

– Diskusjonen om nedleggelse har vi enda ikke tatt, så det er umulig å si. Enn så lenge er det ingen planer om å legge ned Cæsar.