Se, her etterligner Real Madrid-treneren Ronaldo

Carlo Ancelotti kunne ikke dy seg da stjernen senket Eibar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eibar - Real Madrid 0-4:

Real Madrid hadde som ventet full kontroll og vant 4-0 borte over vesle Eibar i La Liga lørdag.

Cristiano Ronaldo scoret to av målene, mens James Rodríguez og Karim Benzema sto for de øvrige nettkjenningene på Estadio Municipal de Ipurúa.

Trepoengeren er hvittrøyenes niende strake i den spanske ligaen, og befestet plassen på tabelltoppen to poeng foran erkerival Barcelona.

Det er tydelig at seiersrekken skaper god stemning i Real-leiren, for etter Ronaldos 2-0-scoring vartet trener Carlo Ancelotti opp med litt show fra sidelinjen.

Eller i hvert fall litt humor. For italieneren etterlignet nemlig Ronaldos karakteristiske målfeiring, og kostet samtidig på seg et lurt smil i etterkant. 

Se den morsomme hendelsen og alle scoringene i videovinduet øverst (med tillatelse fra C More)!

Det var Rodríguez som åpnet den berømmelige scoringskontoen mot baskerne. Colombianeren spilte flott sammen med Ronaldo og headet inn 1-0 etter 23 minutters spill.

To minutter før pause fulgte som nevnt Ronaldo opp, før Benzema sørget for 3-0 i det 69. minutt. Ronaldo avsluttet jubelkvelden og trygget seieren med straffescoring sju minutter før slutt.

Portugiseren står nå med utrolige 20 mål på elleve kamper og troner suverent på toppscorerlisten i Spania. Nærmeste konkurrent er Barcelona-stjernen Neymar som har «bare» ti scoringer på elleve kamper.