KAN DEBUTERE: Både Lewis McGugan og Diego Poyet kan få sin første kamp for sin nye klubb lørdag. Foto: Scanpix/Photoshop (montasje)
KAN DEBUTERE: Både Lewis McGugan og Diego Poyet kan få sin første kamp for sin nye klubb lørdag. Foto: Scanpix/Photoshop (montasje)

Ser du hvem av disse to som er sønn av en Premier League-manager?

Utlånsstjerner kan få sine debuter i dagens første Championship-kamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Huddersfield-Sheffield Wednesday lørdag 13.15 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Sheffield Wednesday har kun scoret 12 mål på 21 kamper Championship – kun Blackpool har færre med sine 11. Denne uken ble Lewis McGugan hentet fra Watford på lån. Han kan være løsningen på bortelagets hovedproblem denne sesongen.

26-åringen er et produkt av Nottingham Forest. Han gikk gradene og debuterte for klubben i 2006. Det ble totalt 40 mål på 202 kamper. Før 2013/14 sesongen gikk spilleren, som trives best i den offensive rollen på midtbanen, til Watford. I hans debutsesong scoret han 10 mål på 34 kamper. Denne sesongen har det blitt lite spilletid på spilleren som har U17 og U19-landskamper for England.

Men her har The Owls virkelig fått tak i en god spiller. Han er en av de spillerne som har flest avslutninger mot mål, og flere av hans scoringer forrige sesong var av den vakre sorten. McGuan har signert en låneavtale som strekker seg til 1.januar.

Bortelaget er inne i en svært dårlig periode. De står uten seier på de siste ni seriekampene. Men det er på fremmed gress laget har tatt sine fleste poeng, og står bokført med kun ett tap.

Huddersfield befinner seg på 16.plass. Etter en god periode hvor laget ikke tapte på syv kamper, kommer de fra to strake tap – mot Fulham og Derby. Men før tapet mot Derby, var laget i slag og spilte syv kamper uten tap. Klubben har hentet inn Diego Poyet på lån fra West Ham. Han er sønn av Sunderland-manager Gustavo Poyet, og han kan få sin debut i dag. Han var med i sist kamp borte mot Fulham, men ble sittende på benken.

Manager Chris Powell har få skader i troppen og det er kamp om plassene. Nahki Wells og Harry Bunn er klubbens toppscorer med seks fulltreffere hver. Wells ble vraket i siste seriekamp og kom inn de siste 20 minuttene mot Fulham. Vi husker han kanskje best fra tiden i Bradford hvor han bøttet inn mål, og var en viktig brikke i Bradford-laget som spilte seg helt frem til finalen i ligacupen i 2013.

Han ble hentet til Huddersfield i januar og scoret syv mål på 22 kamper forrige sesong. Wells kan fort danne et spisspar med veteranen Grant Holt mot Sheffield Wednesday.

Vi så et forrykende West-London derby i går mellom Brentford og Fulham. Vi satser på reprise i dag.

Yorkshire-oppgjøret kan du se på TV2 Sport Premium 1 fra kl.13.00